Температура на фризера

Доста често в домовете ни има неприятни моменти на прекъсване на тока. Ето защо важен момент в работата на фризера е колко дълго той може да поддържа храната в желания режим, без да използва електричество. Някои модели фризери са оборудвани с отлична топлоизолация. Следователно те могат да съхраняват храна до един ден и половина без захранване. Фризерът от компанията VESTFROST е в състояние да поддържа постоянна температура до петдесет и два часа. Тази възможност позволява да се извършва поради студени акумулатори. Студеният акумулатор е пластмасов брикет. Те се пълнят с течност, която има висок специфичен топлинен капацитет. Докато хладилникът работи в тях, настъпва натрупване на студ. Веднага след прекъсване на захранването те автоматично увеличават времето за размразяване. Фризерите имат два такива брикета в комплекта си.
Фризерът LIEBHERR демонстрира най-висока производителност (40 часа). Фризерите с три и четири звезди трябва да поддържат температура от -18 градуса. " Подовата студена " е популярна . Тази опция предполага наличието на собствен хладилен агрегат върху всяка кутия. На всички налични нива храната може да бъде замразена и няма нужда постоянно да ги премествате от кутия на кутия.
Контролният панел може да бъде с различен дизайн. Но всеки от тях е оборудван с температурен контролер, дисплей, превключване на режимите, както и цветен индикатор. Зеленият цвят показва работно състояние; бързият процес на замразяване е обозначен с жълто; ако червеният цвят е включен, това означава, че вратичката на фризера е отворена или температурата в нея е достатъчно висока. Препоръчва се ежегодно да се проверяват показанията на индикаторите с показанията на термометъра.
Режим " E " показва, че фризерът има половин товар и използва икономичен режим на консумация на енергия. Що се отнася до консумацията на енергия, някои модели, оборудвани със система No frost, консумират много повече енергия, отколкото е посочено в паспорта. Изключение правят фризерите LIEBHERR, които се считат за най-икономичните и най-скъпите.

Температура на фризера
Температура на фризера
Температура на фризера
Температура на фризера Температура на фризера Температура на фризераHome | Articles

November 28, 2022 03:44:52 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting