Температура замрзивача

Често су неугодни тренуци нестанка струје у нашим домовима. Због тога је важна тачка у раду замрзивача колико дуго може да држи храну у жељеном режиму без употребе електричне енергије. Неки модели замрзивача опремљени су одличном топлотном изолацијом. Стога храну могу да чувају до један и по дана без напајања. Замрзивач компаније ВЕСТФРОСТ може одржавати константну температуру до педесет два сата. Ова могућност омогућава извођење због хладних акумулатора. Акумулатор хладноће је пластични брикет. Испуњени су течношћу која има висок специфични топлотни капацитет. Док фрижидер ради у њима, долази до накупљања хладноће. Чим се искључи струја, они аутоматски повећавају време одмрзавања. Замрзивачи у свом комплету имају два таква брикета.
ЛИЕБХЕРР замрзивач показује највише перформансе (40 сати). Замрзивачи са три и четири звездице морају да одржавају температуру од -18 степени. Популарно је " подно хладно ". Ова опција претпоставља присуство сопствене расхладне јединице на свакој кутији. На свим доступним нивоима, храна се може замрзнути и нема потребе да је стално премештате из кутије у кутију.
Контролна табла може бити различитих дизајна. Али сваки од њих је опремљен регулатором температуре, дисплејем, пребацивањем режима, као и индикатором у боји. Зелена боја указује на радно стање; брз процес замрзавања означен је жутом бојом; ако је укључена црвена боја, то значи да су врата замрзивача отворена или је температура у њима довољно висока. Препоручује се годишње да се очитавања индикатора провере очитавањима термометра.
Режим " Е " означава да замрзивач има пола оптерећења и користи економичан начин потрошње енергије. Што се тиче потрошње енергије, неки модели који су опремљени системом Без смрзавања троше много више енергије него што је назначено у пасошу. Изузетак су замрзивачи ЛИЕБХЕРР, који се сматрају најекономичнијим и најскупљим.

Температура замрзивача
Температура замрзивача
Температура замрзивача
Температура замрзивача Температура замрзивача Температура замрзивачаHome | Articles

November 26, 2022 21:08:39 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting