Съвременни балонни перални машини за удобно пране

Машините за мехурчета са сравнително нов тип " механична шайба ", която едва сега става популярна. Принципът на работа на такива машини се основава на способността на въздушните мехурчета да създават ефект на кипене дори в студена вода.
Основното предимство на балонната машина е нейната висока ефективност. Конвенционалната барабанна „ шайба “ консумира 10 пъти повече електроенергия от тази с въздушен мехур! Машината консумира икономически не само електричество, но и прах. Това се улеснява от високата активност на въздушните мехурчета, което позволява на праха за пране бързо да се разтвори във вода.
Внимателното отношение на уреда към изпраните дрехи също е важно. Машината за балончета осигурява половината свиване на тъканта и седем пъти по-малко щети от най-доброто химическо чистене. Този ефект се дължи на факта, че въздушните мехурчета намаляват триенето на прането по стените на резервоара.
Освен това машините за измиване на балони значително спестяват време - „ дълго играещото “ миене им трае не повече от един час.
Основният елемент на такава пералня е генератор на мехурчета, който представлява дюза, която осигурява насочен поток от въздушни мехурчета. В допълнение към него, машината е снабдена с пулсатор, който създава вихри от потоци в резервоара, които правят възможно по-доброто избавяне от примесите.
Машините за мехурчета са доста просторни - някои модели могат да заредят до 10 килограма пране.
За да се подобри качеството на пране, машините са оборудвани с устройство за улавяне на пух, влакна и власинки.
Резервоарът на балонната перална машина е покрит с титан, което напълно елиминира възможността за ръжда. Специалното керамично покритие действа като антистатично средство, омекотява прането и се отървава от патогенни бактерии.
Подобно на традиционните си „ големи сестри “, балонните перални машини са оборудвани с дозатори за добавки, както и електронни везни и имат възможност да избират режим на пране в зависимост от вида на плата. Предлага се в модели с горно зареждане и с предно зареждане.

Съвременни балонни перални машини за удобно пране
Съвременни балонни перални машини за удобно пране
Съвременни балонни перални машини за удобно пране
Съвременни балонни перални машини за удобно пране Съвременни балонни перални машини за удобно пране Съвременни балонни перални машини за удобно пранеHome | Articles

December 2, 2022 02:07:38 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting