Сушилня от серия Daewoo DWD-UD121X

Много купувачи на домакински уреди имат малки апартаменти и много често възниква проблемът с мястото за сушене на изпраните дрехи. Този проблем е особено остър, когато бебетата се появяват в семейството. Колко долни ризи и памперси трябва да се перат и сушат всеки ден, знае всяка майка. Ето защо, за да ускорят процеса на сушене, младите семейства с удоволствие биха закупили пералня и сушилня.
Но отново всичко опира до проблема - къде да го поставим? Халогенните полилеи за дома не създават такива проблеми. Липсата на пространство в стаята засяга само мащабни домакински уреди.
Серията Daewoo DWD-UD121X съчетава 2 в 1 - това е пералня и сушилня. Разбира се, той е по-голям по размер от обикновено (63x79x97), но по отношение на „ интелигентност “ надминава всички очаквания.
Програмите за пране са разнообразни: редовно пране, пране с пара, пране с дезинфекция, пране на бяло бельо, силно замърсено бельо, спортни обувки. Регулатор на температура, сила на парата, режим на изплакване (от 1 до 5), добавяне на вода.
За разлика от подобно оборудване, предещата машина може да произвежда 1200 об / мин. Има няколко режима на сушене: деликатно сушене, леко гладене, силно сушене или сушене по време (от 1 до 3 часа)
Ефективността на машината е много висока. Може да изсуши 7 кг пране и да изпере 12 кг. Рентабилност на надморска височина. Машината сама избира колко вода трябва да се излее, за да се измие количеството пране, което е заредено в нея. Работи много тихо и когато вратата на банята е затворена, тя е напълно нечуваема.
Ако семейството има деца, тогава функцията е полезна - родителската ключалка. Детето вече няма да може да променя избраната и зададена от майката програма от негово любопитство.
И последното нещо. Големи размери на машината, например, могат да се използват като маса за повиване или стойка за аксесоари и аксесоари за баня.

Сушилня от серия Daewoo DWD-UD121X
Сушилня от серия Daewoo DWD-UD121X
Сушилня от серия Daewoo DWD-UD121X
Сушилня от серия Daewoo DWD-UD121X Сушилня от серия Daewoo DWD-UD121X Сушилня от серия Daewoo DWD-UD121XHome | Articles

November 26, 2022 20:36:22 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting