Сушач серије Даевоо ДВД-УД121Кс

Многи купци кућних апарата имају мале станове и врло често се појави проблем места за сушење опране одеће. Овај проблем је посебно акутан када се бебе појаве у породици. Колико поткошуља и пелена треба свакодневно прати и сушити, зна свака мајка. Стога би младе породице, како би убрзале процес сушења, радо купиле машину за прање веша и сушилицу рубља.
Али опет, све почива на проблему - где га поставити? Халогени лустери за кућу не стварају такве проблеме. Недостатак простора у соби утиче само на кућне апарате великих размера.
Даевоо ДВД-УД121Кс серија комбинује 2 у 1 - ово је машина за прање и сушење веша. Величине је, наравно, већих димензија него обично (63к79к97), али у погледу „ интелигенције “ премашује сва очекивања.
Програми прања су разноврсни: редовно прање, прање на пари, прање дезинфекцијом, прање белог платна, јако запрљаног платна, спортске обуће. Регулатор температуре, јачине паре, начин испирања (од 1 до 5), додавање воде.
За разлику од сличне опреме, машина за предење може да произведе 1200 о / мин. Постоји неколико начина сушења: деликатно сушење, лагано пеглање, јако сушење или сушење по времену (од 1 до 3 сата)
Перформансе машине су врло високе. Може да осуши 7 кг веша и опере 12 кг. Профитабилност на надморској висини. Машина сама бира колико воде треба сипати да се опере количина веша који је у њу уложен. Ради врло тихо, а када су врата купатила затворена, потпуно су нечујна.
Ако породица има децу, тада је корисна функција - родитељска брава. Дете из своје радозналости више неће моћи да мења програм који је мајка изабрала и поставила.
И последња ствар. На пример, велике димензије машине могу се користити као сто за пресвлачење или као постоље за додатну опрему и додатке за купатила.

Сушач серије Даевоо ДВД-УД121Кс
Сушач серије Даевоо ДВД-УД121Кс
Сушач серије Даевоо ДВД-УД121Кс
Сушач серије Даевоо ДВД-УД121Кс Сушач серије Даевоо ДВД-УД121Кс Сушач серије Даевоо ДВД-УД121КсHome | Articles

November 28, 2022 03:47:35 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting