Стандартни опции за хладилник

Рамо до рамо хладилниците имат специфични опции, които ги отличават от всички останали видове хладилници. Например, организацията на студа в този хладилник се случва на етапи. Това означава, че в хладилника има няколко климатични зони. Освен това всяка климатична зона има свой собствен контрол. Хладилникът има камера с нулева температура, отделение за фризер, " зона за свежест ", камера, в която трябва да се съхраняват напитките, както и отделение, където влажността може да се променя в желаната посока. В " зоната за свежест " можете да поддържате температурата от 0 до +1 градуса. В тази камера трябва да се съхраняват нетрайни храни. Може да е месо, риба. В тази изолирана камера храната се измива с въздух от фризерното отделение. Тази камера е запечатана. Поради това съдържанието на влага в храната остава непроменено.
Отделението, където можете да смените индикатора за влажност, е предназначено за съхранение на зеленчуци, зеленчуци и плодове. На контролния панел можете да регулирате индикаторите. Високата влажност ще предотврати изсъхването на зеленината. Ако използвате струя сух въздух, можете да сте сигурни в безопасността на плодовете. Рамо до вратата на хладилника са предназначени за съхранение на различни напитки. Температурата на това отделение може да е по-ниска, отколкото в цялото отделение на хладилника.
Във фризера температурата е -18 градуса. Технологията No Frost се използва като задължителна система за този отдел. Тази система осигурява работа на вентилатор. Той разпределя въздушните потоци равномерно във всички посоки във фризера. В резултат на това влагата не се кондензира, а се изхвърля навън. Ако в хладилника не се образува слана, тогава не е необходимо да се мие и подрежда често. Почти всички американски хладилници имат система No Frost.
Многобройни допълнения са незаменими в новите хладилници. Например с помощта на персонализирана готина камера. Предназначен за размразяване на храна. По време на размразяването студеният поток ще се разпространи в цялото отделение на хладилника. Това намалява консумацията на енергия. Също така, тази система може да охлажда напитките до желаната температура, като същевременно не ги замразява. Използването на ледогенератор в хладилник ви позволява да получавате студена вода, както и лед и ледени трохи по всяко време, тъй като системата постоянно натрупва определено количество от този продукт.

Стандартни опции за хладилник
Стандартни опции за хладилник
Стандартни опции за хладилник
Стандартни опции за хладилник Стандартни опции за хладилник Стандартни опции за хладилникHome | Articles

December 3, 2022 13:57:04 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting