Стандардне опције фрижидера

Бочни фрижидери имају специфичне опције које их издвајају од свих осталих врста фрижидера. На пример, организација хладноће у овом фрижидеру одвија се у фазама. То значи да у фрижидеру постоји неколико климатских зона. Штавише, свака климатска зона има своју контролу. Фрижидер има комору са нултом температуром, одељак за замрзавање, „ зону свежине “, комору у којој треба чувати пиће, као и одељак у коме се влажност може мењати у жељеном смеру. У " зони свежине " можете одржавати температуру од 0 до +1 степени. Кварљива храна мора се чувати у овој комори. То може бити месо, риба. У овој изолованој комори, храна се пере ваздухом из одељка за замрзавање. Ова комора је запечаћена. Због тога садржај влаге у храни остаје непромењен.
Одељак у коме можете да промените индикатор влажности дизајниран је за чување зеленила, поврћа и воћа. На контролној табли можете да прилагодите индикаторе. Висока влажност спречиће увенуће зеленила. Ако користите млаз сувог ваздуха, можете бити сигурни у сигурност плода. Једна до других врата фрижидера дизајнирана су за чување разних пића. Температура овог одељка може бити нижа него у целом одељку фрижидера.
У замрзивачу температура је -18 степени. Технологија Но Фрост користи се као обавезни систем за ово одељење. Овај систем омогућава рад вентилатора. Равномерно распоређује протоке ваздуха у свим правцима кроз замрзивач. Као резултат, влага се не кондензује, већ се испушта напоље. Ако се мраз не ствара у фрижидеру, онда га не треба често прати и спремати. Готово сви амерички фрижидери имају систем Но Фрост.
Бројни додаци су неопходни у новим фрижидерима. На пример, помоћу прилагођене хладне камере. Дизајниран за одмрзавање хране. Током одмрзавања хладни млаз ће се проширити по читавом одељку фрижидера. Ово смањује потрошњу енергије. Такође, овај систем може хладити пића на жељену температуру, а да их истовремено не замрзава. Коришћење леденице у фрижидеру омогућава вам да у било ком тренутку добијете хладну воду, као и лед и ледене мрвице, јер систем непрестано акумулира одређену количину овог производа.

Стандардне опције фрижидера
Стандардне опције фрижидера
Стандардне опције фрижидера
Стандардне опције фрижидера Стандардне опције фрижидера Стандардне опције фрижидераHome | Articles

November 29, 2022 14:17:54 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting