Спестяваме пари при закупуване на пералня-сушилня

Всяка домакиня в къщата трябва да има функционална и удобна пералня и сушилня. Модните магазини за домакински уреди предлагат огромен асортимент от домакински уреди. Как да изберем правилния надежден и висококачествен модел на пералня, така че да може да ви радва с безпроблемната си работа в продължение на много години? Нека да разгледаме няколко съвета за избор на пералня.
Пералните имат вертикално и предно зареждане. Артикулите, които купувате в каталога за дрехи за изтегляне и носене, ще изглеждат като нови дори след силно замърсяване след пране в машина.
Пералня с вертикално зареждане не може да се постави под плот или мивка. Но плюсът е, че не се нуждаете от място за отваряне на люка. По време на работа машината с вертикално натоварване не трябва да се отваря, това е опасно, защото сапунена вода може да попадне на пода. Можете да спрете пералнята с предно зареждане по всяко време. Голям брой производители на домакински уреди произвеждат машини с вертикално натоварване.
Пералните машини с предно зареждане се различават по дълбочина на барабана. Днес съществуват перални в пълен размер (50-60 см), средни (41-43 см) и тесни (30-35 см). Пералните машини, удобни по размер, имат максимално натоварване от 3,5 кг бельо и малък размер. Средните перални машини могат да се перат до 5 кг, в пълноразмерните машини можете да заредите 6,5 кг наведнъж, а при някои модели дори 7 кг.
Ако имате голямо семейство и малки деца, най-подходящата за вас е пералня-сушилня в пълен размер, така че да можете да изперете цялото пране, натрупано отдавна, с едно движение. Единственото нещо, което тази машина ще се нуждае от много място.
Следващото нещо, което прави пералните машини различни, е резервоарът. В съвременните машини барабаните са изработени от неръждаема стомана, а резервоарът е направен от неръждаема стомана, емайлирана стомана, композитни материали. По отношение на характеристиките, емайлираните резервоари отстъпват на неръждаемите. Напоследък полиматериалите се използват за направата на резервоари. Всяка производствена компания има лично име за материала.

Спестяваме пари при закупуване на пералня-сушилня
Спестяваме пари при закупуване на пералня-сушилня
Спестяваме пари при закупуване на пералня-сушилня
Спестяваме пари при закупуване на пералня-сушилня Спестяваме пари при закупуване на пералня-сушилня Спестяваме пари при закупуване на пералня-сушилняHome | Articles

December 3, 2022 05:37:24 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting