Современиот револуционерен плеер со iPod touch

IPod touch плеерот отсекогаш бил многу популарен кај клиентите. Apple секоја година објавува нови модели на овие производи за да ја поддржи оваа зголемена побарувачка.
Ipod допир плеерот се разликува поволно од другите модели со неговиот удобен дизајн и соодветните димензии. Совршен е за цел што вклучува слушање музика. Дизајнот на ipod touch има паметна комбинација на издолжено тело, мал екран на допир и тркало на допир. Овој конкретен дизајн, и покрај објавувањето на нови модели, остана непроменет.
Ако ги земеме предвид производите на новиот модел на компанијата, ќе забележиме дека формата и дизајнот на iPod touch плеерот, толку сакан од сите, драматично се променија. Сега клиентите можат да купат модели во кои формата ќе личи на квадрат, тркалото ќе недостасува, бидејќи е заменето со екран на допир. Наместо чудниот дизајн кој беше својствен на ipod touch плеерите, сега можете да ги видите иконите на Ios, кои сега се многу популарни.
Ако го земеме предвид ipod touch плеерот во однос на неговата функционалност, тогаш може да се забележи дека тој не дава можност за инсталирање на какви било дополнителни програми, покрај оние веќе достапни во него. Исто така, нема опција за деинсталирање на вградени програми. Исто така, сопствениците на нови модели не само што ќе можат да прават видео со помош на плеерот, туку и да го гледаат. Ако го земеме предвид присуството на какви било дополнителни функции во плеерот, покрај неговата главна цел, односно слушање музика, треба да се каже дека ви овозможува да прегледувате слики. Исто така во плеерот, можете да пресметате поминато растојание додека вежбате на неблагодарна работа, поради присуството на специјална апликација наречена „ Фитнес “.
Плеерот има можност да слуша радио станици, но нема диктафон. За лесна употреба, на задниот дел од куќиштето има специјален клип, со кој можете да го закачите плеерот на облеката.

Современиот револуционерен плеер со iPod touch
Современиот револуционерен плеер со iPod touch
Современиот револуционерен плеер со iPod touch
Современиот револуционерен плеер со iPod touch Современиот револуционерен плеер со iPod touch Современиот револуционерен плеер со iPod touchHome | Articles

December 6, 2022 16:53:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting