Снајге

Брендот Снајџ е многу млада компанија. Во превод, ова име значи „ снегулка “. Во Русија, оваа трговска марка е регистрирана во 1992 година. Но, до овој момент, фабриката се занимаваше и со производство на фрижидери. Но, во тоа време тие беа помалку функционални. Во моментов, оваа фабрика во Балтикот произведува фрижидери со европски квалитет. Со четириесетгодишно искуство, како и отсуство на конкуренти во овој регион, производителот стана доста популарен. Денес компанијата Снајџ се занимава со производство на фрижидери за домаќинства, замрзнувачи, како и разни резервни делови. Во 2000 година, фабриката претрпе модернизација на целата опрема. Додадени се три линии кои се занимаваат со производство на фрижидери. Заедно со производството на ладилници за домаќинства, компанијата Снајџ се занимава со производство на ладилници, ладилници, ладилници за вино. Таквите фрижидери се наменети за хотели и продавници. Стабилната и постојано растечката побарувачка за овие производи ја обезбедува компанијата. Компанијата годишно го зголемува производството.
Постојаната побарувачка за сите производи се обезбедува со употреба на најновите технологии во производството. Истите критериуми се однесуваат на материјалите што се користат во работата. Затоа, компанијата самоуверено постојано им нуди на потрошувачите најмодерни, функционални, како и еколошки фрижидери. Производите од Снајџ се продаваат во повеќето европски земји. Заедно со најновата технологија, компанијата има најквалификуван персонал. Две илјади луѓе работат за компанијата. Секоја година компанијата троши огромни суми пари на подобрување на квалификациите на своите вработени. Персоналот на компанијата постојано ги следи сите глобални трендови. Сите најнапредни случувања се применуваат во Снајге.
Компанијата има неколку линии ладилници. Може да биде Стандарден, Дополнителен, Премиум или Елегантен. Неодамна, фрижидерите вградени во кујнски мебел стануваат сè попопуларни. Изложбените фрижидери и мини-баровите се на исто побарувачко ниво.

Снајге
Снајге
Снајге
Снајге Снајге СнајгеHome | Articles

December 3, 2022 08:26:45 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting