Снаиге

Бренд Снаиге је врло млада компанија. У преводу, ово име значи " пахуљица ". У Русији је овај жиг регистрован 1992. године. Али до овог тренутка, погон се такође бавио производњом фрижидера. Али у то време били су мање функционални. Тренутно ова балтичка фабрика производи фрижидере европског квалитета. Са четрдесет година искуства, као и одсуством конкурената у овом региону, произвођач је постао прилично популаран. Данас се компанија Снаиге бави производњом кућних фрижидера, замрзивача, као и разних резервних делова. У погону је 2000. године извршена модернизација све опреме. Додате су три линије које се баве производњом фрижидера. Заједно са производњом кућних фрижидера, компанија Снаиге се бави и производњом расхладних витрина, фрижидера, винских фрижидера. Такви фрижидери су намењени хотелима и продавницама. Компанија обезбеђује стабилну и стално растућу потражњу за овим производима. Компанија годишње повећава производњу.
Стална потражња за свим производима осигурана је употребом најновијих технологија у производњи. Исти критеријуми важе и за материјале који се користе у раду. Стога компанија поуздано непрестано нуди потрошачима најмодерније, функционалне, као и еколошки прихватљиве фрижидере. Снаиге производи се продају у већини европских земаља. Заједно са најновијом технологијом, компанија има најквалификованије особље. Две хиљаде људи ради у компанији. Сваке године компанија троши огроман новац на побољшање квалификација својих запослених. Особље компаније непрестано прати све светске трендове. Сви најнапреднији развоји примењени су на Снаиге-у.
Компанија има неколико линија хладњака. Може бити Стандард, Ектра, Премиум или Елегант. У последње време хладњаци уграђени у кухињски намештај постају све популарнији. Изложбени фрижидери и мини барови су на истом траженом нивоу.

Снаиге
Снаиге
Снаиге
Снаиге Снаиге СнаигеHome | Articles

December 3, 2022 04:09:23 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting