Сиеменс фрижидери

Одвојено хладно место намењено је чувању вина. Због тога Сиеменс позива све сладокусце вина да се упознају са новим моделима фрижидера, који су посебно дизајнирани за ову намену. КС 38ВА40 као и КС 30ВА40 намењени су чувању драгоценог вина. Оба ова фрижидера су дизајнирана за дуго складиштење вина. Овде такође вино можете довести до температуре која је предвиђена за сервирање. Вино карактерише чињеница да је у стању да открије све своје ароме само на одређеној температури. У ту сврху фрижидер има два простора за одлагање вина. Посебна температура складиштења може се подесити електронским путем. То може бити температура складиштења или температура пића. Температура може независно варирати од 5 до 22 степена. Тако широк асортиман омогућава хлађење апсолутно свих врста вина.
Температура се подешава помоћу четири термометра. На жељене полице могу се уградити три термометра. Влажност у фрижидеру достиже 80%. Ова инсталација се догађа аутоматски. Због високе влажности, узорак у вину се не исушује, а то вам омогућава да одржите драгоцено пиће у најбољем облику. Услови за складиштење вина у подрумима су најидеалнији. Нема јаке светлости која може наштетити вину. Сиеменс фрижидер омогућава стварање окружења блиског природном захваљујући присуству затамњеног стакла.
Дизајн фрижидера КС 38ВА40 и КС 30ВА40 је најфинији и споља и изнутра. Винотека има тело израђено од сребрнастог материјала. Стил и елеганција виде се у свим детаљима. Овај фрижидер ће изгледати савршено у било којој соби. Кроз стаклена врата може се видети преглед целокупне колекције. Унутрашњост фрижидера има меко осветљење. Посебна уграђена брава је обезбеђена од продора страних производа у фрижидер.
Спољне димензије овог модела су стандардне. Али унутра може да прими до 107 боца. Постоји велики број полица на којима су водоравно ускладиштене. Пиће се чак може чувати и отворено. За то постоје удубљења. А за чување деликатеса у фрижидеру постоји полица од стакла отпорног на ударце.

Сиеменс фрижидери
Сиеменс фрижидери
Сиеменс фрижидери
Сиеменс фрижидери Сиеменс фрижидери Сиеменс фрижидериHome | Articles

November 28, 2022 15:55:02 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting