Серија за сушење Daewoo DWD-UD121X

Многу купувачи на апарати за домаќинство имаат мали станови, и многу често се појавува проблемот со местото за сушење на измиената облека. Овој проблем е особено акутен кога бебињата се појавуваат во семејството. Колку кошули и пелени треба да се мијат и сушат секој ден, знае секоја мајка. Затоа, со цел да се забрза процесот на сушење, младите семејства со задоволство ќе купат машина за перење и фен.
Но, повторно, сè лежи на проблемот - каде да го поставите? Халогените лустери за домот не создаваат такви проблеми. Недостатокот на простор во просторијата влијае само на апаратите за домаќинство од големи размери.
Серијата Daewoo DWD-UD121X комбинира 2 во 1 - ова е машина за перење и фен. Се разбира, тој е поголем по големина од вообичаеното (63х79х97), но во однос на „ интелигенцијата “ ги надминува сите очекувања.
Програмите за перење се разновидни: редовно перење, миење на пареа, миење со дезинфекција, миење бело постелнина, силно извалкано постелнина, спортски обувки. Регулатор на температура, јачина на пареа, режим на плакнење (од 1 до 5), додавање вода.
За разлика од слична опрема, машината за предење може да произведе 1200 вртежи во минута. Постојат неколку режими на сушење: деликатно сушење, лесно пеглање, силно сушење или сушење по време (од 1 до 3 часа)
Перформансите на машината се многу високи. Може да исуши 7 кг алишта и да измие 12 кг. Профитабилноста на надморска височина. Самата машина избира колку вода треба да се истури за да се измие количината на алишта што биле натоварени во неа. Работи многу тивко, а кога вратата од бањата е затворена, таа е целосно нечујна.
Ако семејството има деца, тогаш функцијата е корисна - заклучување на родителите. Детето повеќе нема да може да ја менува програмата избрана и поставена од мајката поради неговата curубопитност.
И последното нешто. Големи димензии на машината, на пример, може да се користат како маси за менување или држач за додатоци и додатоци за бања.

Серија за сушење Daewoo DWD-UD121X
Серија за сушење Daewoo DWD-UD121X
Серија за сушење Daewoo DWD-UD121X
Серија за сушење Daewoo DWD-UD121X Серија за сушење Daewoo DWD-UD121X Серија за сушење Daewoo DWD-UD121XHome | Articles

November 29, 2022 14:01:57 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting