Самсунг Галаки Таб 10.1

Љубитељи модерних направа, било је врло радознало знати какав ће бити нови десетинчни Самсунг Галаки таблет. Први таблет са екраном од седам инча, Галаки Таб, није изазвао велико одушевљење код корисника, иако су критике углавном биле добре. Цена уређаја је очигледно била прескупа, а величина екрана је мала.
Спецификације
Будући да су десетинчни таблети данас достојна конкуренција нетбоок рачунарима, а делом и преносним рачунарима, борба између водећих произвођача гаџета је озбиљна. Међутим, нашег потрошача, поред функционалности, увек брине и цена. Након скупог 7-инчног модела, била је ствар части Самсинг-а да представи нови таблет и освоји тржиште.
Величина Самсунг Галаки Таб 10.1 је мала: 256,6 мм к 175,3 мм к 9,7 мм, тежина уређаја је нешто испод 600 грама. За тако модеран и „ паметан “ уређај, тежак је „ као перо “. Штавише, тежина од 75 грама не иде у корист првом директном конкуренту. Ово је добар потез, јер ће корисници ускоро вероватно захтевати гадгет дебео попут пластичне картице.
Резолуција екрана је стандардна за такве моделе. И то је у реду, све док нема смисла тежити активним иновативним ажурирањима. Најчешће апликације раде са наведеним параметрима, а „ захтевнији “ програми могу преоптеретити процесор уређаја. Углови гледања екрана и укупан квалитет слике су „ на нивоу “, али на јаком сунцу слика се затамњује. Међутим, овај показатељ није нарочито важан. Али сјајна површина екрана послужиће као одлично огледало за девојке.
Функционални
Нови Самсунг Галаки таблет има врло модерно пуњење. Оперативна меморија уређаја је 1 ГБ. Двојезгрени процесор са фреквенцијом од 1 ГХз одговоран је за перформансе уређаја. Интерфејс је опремљен Ви-Фи, Дирецт опцијом за повезивање са другим уређајима. Камера од 3 МП допуњена је аутофокусом за видео и висококвалитетну фотографију. Ту је и камера од 2 МП за видео позиве и конференцијске позиве. Вреди напоменути да Самсунг таблет репродукује видео записе са великом брзином кадрова. Ово ће вам омогућити гледање филмова у било ком Фулл ХД квалитету.
Генерално, гаџет Самсунг Галаки Таб 10.1 је сасвим способан да се такмичи са сличним уређајима, изглед и унутрашња мекоћа су представљени на добром нивоу.

Самсунг Галаки Таб 10.1
Самсунг Галаки Таб 10.1
Самсунг Галаки Таб 10.1
Самсунг Галаки Таб 10.1 Самсунг Галаки Таб 10.1 Самсунг Галаки Таб 10.1Home | Articles

December 2, 2022 01:53:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting