Савремени револуционарни иПод тоуцх плејер

Ипод тоуцх уређај је увек био веома популаран међу купцима. Аппле сваке године објављује нове моделе ових производа како би подржао ову повећану потражњу.
Ипод тоуцх плејер се повољно разликује од осталих модела својим прикладним дизајном и одговарајућим димензијама. Савршен је за сврху која укључује слушање музике. Дизајн ипод тоуцх одликује паметна комбинација издуженог тела, малог екрана осетљивог на додир и додирног точкића. Овај посебан дизајн, упркос изласку нових модела, остао је непромењен.
Ако узмемо у обзир компанијске производе новог модела, приметићемо да су се облик и дизајн ипод тоуцх плаиера, толико вољеног од свих, драматично променили. Сада купци могу да купе моделе у којима ће облик подсећати на квадрат, точак ће недостајати, јер је замењен додирним екраном. Уместо необичног дизајна који је био својствен ипод тоуцх плејерима, сада можете видети иконе Иос, које су сада веома популарне.
Ако ипод тоуцх плејер узмемо у обзир у односу на његову функционалност, онда се може приметити да не пружа могућност инсталирања било каквих додатних програма, поред оних који су већ доступни у њему. Такође не постоји могућност деинсталације уграђених програма. Такође, власници нових модела не само да ће моћи да направе видео помоћу плејера, већ и да га гледају. Ако узмемо у обзир присуство било каквих додатних карактеристика у плејеру поред његове главне намене, односно слушања музике, треба рећи да вам омогућава преглед слика. Такође у играчу можете израчунати пређени пут током вежбања на траци за трчање, због присуства посебне апликације под називом „ Фитнесс “.
Плејер има могућност преслушавања радио станица, али нема диктафон. За лакшу употребу, на полеђини кућишта налази се посебна копча помоћу које можете да прикачите уређај на одећу.

Савремени револуционарни иПод тоуцх плејер
Савремени револуционарни иПод тоуцх плејер
Савремени револуционарни иПод тоуцх плејер
Савремени револуционарни иПод тоуцх плејер Савремени револуционарни иПод тоуцх плејер Савремени револуционарни иПод тоуцх плејерHome | Articles

December 3, 2022 15:37:24 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting