Режими фрижидера

Приликом избора фрижидера потребно је да се заснивате на начинима рада који су у њему предвиђени, као и на свим његовим функционалностима које могу бити корисне током рада. Режим „ супер замрзавање “ користан је ако треба да замрзнете огромну количину хране. Али овај режим је такође неопходан за припрему коморе за процес повећања температуре. Овај режим мора бити омогућен унапред. У року од неколико сати температура коморе може пасти са -18 на -24 степени. Чим се велика количина незалеђене хране стави у комору, њен температурни режим одмах расте. Ако се користи режим „ супер замрзавања “, овај поступак неће бити застрашујући за храну. Уз његову помоћ лети можете замрзнути велики број бобица и воћа. За производе је важна чињеница преласка температурне баријере на нулту границу. У случају да граница прође довољно брзо, производи ће задржати природнији укус чак и након замрзавања.
Ова карактеристика је својствена управо током употребе режима „ супер замрзавања “. У супротном, храна ће током замрзавања изгубити свој природни укус, а са њом и хранљиве материје. Поступак замрзавања биће ефикасан ако се храна претходно исече на ситне комаде. Ово ће се брзо смрзнути. За замрзавање морате припремити посебне вреће.
Простор за фрижидер може бити опремљен режимом супер хлађења. Може се упоредити са истом функцијом „ супер замрзавања “ која се налази у замрзивачу. Овде се температурни режим тренутно хлади на +2 степена. Процес хлађења ће ићи брже за све предмете који су управо стављени у фрижидер. Као што знате, лети је температура производа који су тек унети у просторију прилично висока. Ако их одмах ставите у фрижидер, температура у њему ће тренутно порасти.
И, као што знате, пораст температуре негативно утиче на све оне који су већ у њој. Начин примене „ Суперцоолинг “ може се релативно брзо охладити на свим новим производима. А заједно са овим, здрав режим ће се побринути за оне производе који су већ у фрижидеру.

Режими фрижидера
Режими фрижидера
Режими фрижидера
Режими фрижидера Режими фрижидера Режими фрижидераHome | Articles

December 8, 2022 00:22:47 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting