Режими на хладилник

При избора на хладилник е необходимо да се основава на режимите, които са предвидени в него, както и на цялата му функционалност, която може да бъде полезна по време на работа. Режимът " супер замразяване " е полезен, ако трябва да замразите огромно количество храна. Но този режим е необходим и за подготовка на камерата за процеса на повишаване на температурата. Този режим трябва да бъде активиран предварително. В рамките на няколко часа температурата в камерата може да спадне от -18 до -24 градуса. Веднага след като в камерата се постави голямо количество незамразена храна, нейният температурен режим веднага се повишава. Ако се използва режимът " супер замразяване ", тогава този процес няма да е страшен за храната. С негова помощ можете да замразите голям брой плодове и плодове през лятото. За продуктите е важен фактът на преход на температурната бариера на нулевата граница. В случай, че границата бъде премината достатъчно бързо, продуктите ще запазят по-естествен вкус дори след замразяване.
Тази характеристика е присъща именно по време на използването на режима " супер замразяване ". В противен случай храната ще загуби естествения си вкус по време на замразяването, а заедно с това и хранителните вещества. Процесът на замразяване ще бъде ефективен, ако храната се нарязва на малки парченца предварително. Това бързо ще замръзне. За замразяване трябва да подготвите специални торби.
Хладилното отделение може да бъде оборудвано със супер охлаждащ режим. Може да се сравни със същата функция „ супер замразяване “, която се намира във фризера. Тук температурният режим се охлажда моментално до +2 градуса. Процесът на охлаждане ще върви по-бързо за всички предмети, които току-що са поставени в хладилника. Както знаете, през лятото температурата на току-що внесените в стаята продукти е доста висока. Ако те веднага бъдат поставени в хладилника, температурата вътре в него моментално ще се повиши.
И както знаете, повишаването на температурата има отрицателен ефект върху всички, които вече са вътре в нея. Режим на приложение " Supercooling " може да се охлади относително бързо всички нови продукти. И заедно с това здравословният режим ще се погрижи за онези продукти, които вече са в хладилника.

Режими на хладилник
Режими на хладилник
Режими на хладилник
Режими на хладилник Режими на хладилник Режими на хладилникHome | Articles

November 26, 2022 22:28:47 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting