Революционни и ексклузивни Apple iPhone телефони

Дългоочакваният Apple iPhone 4S счупи рекордите по брой продажби на телефони. Само за един ден този iPhone беше купен от милион души. Три дни след пускането на Apple iPhone 4S четири милиона души станаха негови собственици.
Този телефон е надминал своите предшественици не само по отношение на продажбите, но и по отношение на основните технически характеристики. Apple iPhone 4S е по-мощен модел от предишните. Новият телефон има подобрена камера и най-важното е, че има личен асистент, наречен Siri.
По отношение на компонентите няма разлика между Apple iPhone 4S и Apple iPhone 4. Бяха добавени само три грама тегло. Някои собственици на телефони се шегуват, че тези три грама принадлежат на душата на Siri, което не оставя никой безразличен. Именно присъствието на асистент стана причината за популярността на този iPhone. Siri има отлична функция за разпознаване на глас и може също да споделя информация, полезна за собственика на Apple iPhone 4S.
Новият модел използва най-новите технологии, които позволяват получаване и изпращане на данни с помощта на различни антени. Apple iPhone 4S добавя поддръжка за Bluetooth 4.0.
Заслужава внимание камерата на Apple iPhone 4S. Местоположението на камерата за iPhone е традиционно, на задния панел. Осем мегапикселова камера, LED светкавица. Тази мощна камера може да се конкурира с добри камери по отношение на качеството на изображението. Изработен е с помощта на матрица на Sony, която е с подсветка. Индексът на блендата достигна 2,4 благодарение на наличието на пет обектива в дизайна на камерата. Снимките са свежи и ярки, както при интензивна заслепяваща слънчева светлина, така и при слаба светлина. Вграденият фоторедактор ще ви помогне да се отървете от ефекта на червените очи за секунди или просто да коригирате снимката си.
Що се отнася до видеото, камерата може да записва 30 кадъра в секунда, разширение: 1920X1080 пиксела. За глобални видеоархиви поставете сървърите си в център за данни в Москва. Висококачественото видео се постига чрез стабилизация на изображението. Затова снимането с iPhone 4S ще бъде удоволствие за любителите на видео.
Много от най-противоречивите отзиви се отнасят до въвеждането на Siri. Този гласов асистент е в състояние да води дълъг разговор, той може да изпълнява различни задания, да споделя информация. Но Siri работи само ако имате връзка с интернет. IPhone 4S все още е в бета версия, така че все още има някои неудобства. Например гласовото управление не работи без Siri. Ако няма интернет, тогава Siri трябва да бъде изключен, след което гласовото управление ще стане възможно.

Революционни и ексклузивни Apple iPhone телефони
Революционни и ексклузивни Apple iPhone телефони
Революционни и ексклузивни Apple iPhone телефони
Революционни и ексклузивни Apple iPhone телефони Революционни и ексклузивни Apple iPhone телефони Революционни и ексклузивни Apple iPhone телефониHome | Articles

December 3, 2022 14:42:33 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting