Револуционарни и ексклузивни Аппле иПхоне телефони

Дуго очекивани Аппле иПхоне 4С оборио је рекорде по броју продаје телефона. За само један дан овај иПхоне је купило милион људи. Три дана након изласка Аппле иПхоне 4С, четири милиона људи постало је његов власник.
Овај телефон је надмашио своје претходнике не само по продаји, већ и по основним техничким карактеристикама. Аппле иПхоне 4С је моћнији модел од оних који су дошли пре њега. Нови телефон има побољшану камеру и, што је најважније, ту је лични асистент по имену Сири.
Што се тиче компоненти, не постоји разлика између Аппле иПхоне 4С и Аппле иПхоне 4. Додато је само три грама тежине. Неки власници телефона се шале да ова три грама припадају души Сири, која никога не оставља равнодушним. Управо присуство асистента постало је разлог популарности овог иПхоне-а. Сири има изврсну функцију препознавања гласа, а такође може да дели информације корисне власнику Аппле иПхоне 4С.
Нови модел користи најновије технологије које омогућавају пријем и слање података помоћу различитих антена. Аппле иПхоне 4С додаје подршку за Блуетоотх 4.0.
Издваја се камера на Аппле иПхоне 4С. Положај камере за иПхоне је традиционални, на задњој плочи. Камера са осам мегапиксела, ЛЕД блиц. Ова моћна камера може се такмичити са добрим камерама у погледу квалитета слике. Израђен је помоћу Сони матрице која је осветљена са позадином. Индекс отвора бленде достигао је 2,4 захваљујући присуству пет сочива у дизајну фотоапарата. Фотографије су оштре и сјајне, како на интензивном заслепљујућем сунчевом светлу, тако и при слабом осветљењу. Уграђени уређивач фотографија помоћи ће вам да се у року од неколико секунди решите ефекта црвених очију или једноставно исправите фотографију.
Што се тиче видео записа, камера може да сними 30 сличица у секунди, продужетак: 1920Кс1080 пиксела. За глобалне видео архиве сместите своје сервере у дата центар у Москви. Видео запис високог квалитета постиже се стабилизацијом слике. Стога ће снимање са иПхоне 4С бити задовољство за љубитеље видео записа.
Многе од најконтроверзнијих критика тичу се увођења Сирија. Овај гласовни асистент је у стању да води дуги разговор, може да извршава разне задатке, дели информације. Али Сири ради само ако имате интернет везу. ИПхоне 4С је још увек у бета верзији, тако да и даље има неких непријатности. На пример, гласовна контрола не ради без Сирија. Ако нема Интернета, тада треба искључити Сири, тада ће гласовна контрола постати могућа.

Револуционарни и ексклузивни Аппле иПхоне телефони
Револуционарни и ексклузивни Аппле иПхоне телефони
Револуционарни и ексклузивни Аппле иПхоне телефони
Револуционарни и ексклузивни Аппле иПхоне телефони Револуционарни и ексклузивни Аппле иПхоне телефони Револуционарни и ексклузивни Аппле иПхоне телефониHome | Articles

December 3, 2022 08:23:22 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting