Рамо до рамо со Гагенау

Голем број потрошувачи, врз основа на условите за живот, можат да си дозволат само фрижидер од европски тип. Но, во денешно време има доволно од оние станови кои можат удобно да постават фрижидер во американски стил во кујната. Покрај тоа, таков фрижидер е уметничко дело што достоинствено ќе ги пречека сите гости. Еден од овие модели е фрижидерот „рамо до рамо“, кој го произведува компанијата Гагенау. SK 535 има класичен американски стил на изведба. Ако погледнете во овој фрижидер, можете да најдете зона за свежина, која е наменета за чување месо и риба. Постојат два оддели за разладување на пијалоците. Путерот мора да се чува во специјално назначен оддел. Складирањето на зеленчук и зеленчук би требало да биде во два оддела. Тие можат да го регулираат нивото на влажност. Замрзнувачот е опремен со систем No-Frost. Корисниот волумен на овој фрижидер е 600 литри. Службениот фрижидер може да чува храна цел месец. Во овој случај, сите хранливи материи во храната ќе ги имаат своите оригинални вредности. Одмрзнување во таков фрижидер не е обезбедено заради употреба на системот No-Frost.
Фрижидерот има седум климатски зони. Температурите може да се прилагодат независно, во зависност од потребата. Фрижидерот SK 535 е прилично професионален фрижидер во однос на неговите карактеристики. Наменет е за секој вид на производ со свои индикатори за температура и влажност. Контролниот систем во фрижидерот е електронски. Сè е прикажано на дисплејот во боја, со кој можете да направите какви било промени во работата на фрижидерот. Во која било од коморите, можете да ја поставите посакуваната температура.
Ладилникот рамо до рамо СК 535 може да подготви вода за пиење и мраз. За ова е обезбеден посебен уред. Машината може да собере петстотини коцки подготвен мраз истовремено. Тие исто така можат да имаат фрагментиран изглед. Исто така, еден и пол литри мраз вода е предвидена во уредот. Пред да започнете со ладење или замрзнување, водата се подложува на потребното прочистување од сите штетни нечистотии. Овој модел може да се произведува вграден во кујнски мебел, или може да има самостоен изглед.

Рамо до рамо со Гагенау
Рамо до рамо со Гагенау
Рамо до рамо со Гагенау
Рамо до рамо со Гагенау Рамо до рамо со Гагенау Рамо до рамо со ГагенауHome | Articles

December 2, 2022 00:40:20 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting