Рамо до рамо от Гагенау

Голям брой потребители въз основа на условията на живот могат да си позволят само хладилник от европейски тип. Но в днешно време има достатъчно от тези апартаменти, които могат удобно да поставят хладилник в американски стил в кухнята. Освен това такъв хладилник е произведение на изкуството, което ще посрещне всички гости достойно. Един от тези модели е хладилникът "до рамо", който се произвежда от компанията Gaggenau. SK 535 има класически американски стил на изпълнение. Ако погледнете вътре в този хладилник, можете да намерите зона за свежест, която е предназначена за съхранение на месо и риба. Има две отделения за охлаждане на напитки. Маслото трябва да се съхранява в специално обособено отделение. Предполага се, че съхранението на зеленчуци и зеленчуци е в две отделения. Те могат да регулират нивото на влажност. Фризерът е оборудван със система No-Frost. Полезният обем на този хладилник е 600 литра. Хладилникът един до друг може да съхранява храна за цял месец. В този случай всички хранителни вещества в храните ще имат своите първоначални стойности. Размразяването в такъв хладилник не се осигурява поради използването на системата No-Frost.
Хладилникът има седем климатични зони. Температурите могат да се регулират независимо, в зависимост от нуждата. Хладилникът SK 535 е доста професионален хладилник по отношение на своите характеристики. Предназначен е за всеки вид продукт със собствени показатели за температура и влажност. Системата за управление в хладилника е електронна. Всичко се показва на цветен дисплей, с който можете да правите всякакви промени в работата на хладилника. Във всяка от камерите можете да зададете желаната температура.
Рамо до хладилник SK 535 може да приготвя питейна вода и лед. За това е предвидено специално устройство. Машината може да побира едновременно петстотин кубчета приготвен лед. Те могат да имат и фрагментиран външен вид. Също така в устройството е осигурен един и половина литра ледена вода. Преди да се получи за охлаждане или замразяване, водата се подлага на необходимото пречистване от всички вредни примеси. Този модел може да бъде произведен с вградени кухненски мебели или може да има свободно стоящ вид.

Рамо до рамо от Гагенау
Рамо до рамо от Гагенау
Рамо до рамо от Гагенау
Рамо до рамо от Гагенау Рамо до рамо от Гагенау Рамо до рамо от ГагенауHome | Articles

November 26, 2022 20:33:08 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting