Рамо до рамо и удобност

Ладилниците рамо до рамо можат да вклучуваат различни функционалности. Овие можат да бидат на пример: снабдување со мраз и ладна вода, комора за нула свежина, систем без мраз, вграден минибар, врата поблиску. Ова не е целосен список што може да се најде во фрижидерите рамо до рамо. Секој производител има свои методи, кои ги вклучува со цел да привлече што повеќе потрошувачи за овој вид фрижидер. На пример, компанијата АМАНА се истакна со обезбедување на комора за складирање на лекови во овие фрижидери. Во овој случај, фотоапаратот може да се заклучи. Фрижидерот MAYTAG е опремен со полица за лифт. Со вртење на вграденото копче, можете да ја прилагодите висината на полицата. Во овој случај, дејствата се вршат само со едната рака.
Сите корпи, полици, како и страни имаат само висококвалитетни перформанси. На крајот на краиштата, таков фрижидер е дизајниран за големи товари. Исто така, секоја полица е опремена со страна, така што ниту една течност не може да се прелее преку работ. Сите полици може да се прилагодат на потребната висина. Некои модели на ладилници рамо до рамо се опремени со виси корпи. Овие се BOSCH, ОПШТИ ЕЛЕКТРИЧНИ, и многу други. Ладилникот LG има полица во овална форма. Таму може да се стават во хоризонтална положба шишиња вино или шампањ. Моделите на Електролукс имаат дизајнерски полици кои се завршени со дрво.
Ако обрнете внимание на најневообичаените решенија за дизајн, тогаш фрижидерот ZigZag од MAYTAG заслужува внимание. Неговиот волумен е 730 литри. Тука има многу пригодни контејнери. Полиците може да се направат и во стакло и во жица. Покрај тоа, тие се нужно регулирани. Корпите во вратите може да се навалат. Се наоѓаат и држачи за шишиња. Преградата за ладилник и замрзнувачот на фрижидерот имаат цик-цак одвојување.
Со сите овие оригинални решенија, овој модел е најинтересен и најпростран од сите достапни денес. Преградата за замрзнувач е опремена со корпи каде што можете да чувате прилично голема храна. Обезбедена е полица за пица. Полицата за подигнување може да ја прилагоди својата висина во одделот за ладилник. Во кутиите за ладилници, можете самостојно да го прилагодите потребното ниво на влажност. Секој фрижидер има функција „ годишен одмор “. Ова е минималниот режим на работа што ќе се оневозможи кога ќе се отвори вратата.

Рамо до рамо и удобност
Рамо до рамо и удобност
Рамо до рамо и удобност
Рамо до рамо и удобност Рамо до рамо и удобност Рамо до рамо и удобностHome | Articles

November 29, 2022 12:28:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting