Рамо до рамо и комфорт

Рамо до рамо хладилниците могат да включват различни функции. Това могат да бъдат например: захранване с лед и студена вода, камера с нулева свежест, система No Frost, вграден минибар, затваряне на вратата. Това не е пълен списък, който може да бъде включен в хладилниците до рамото. Всеки производител има свои собствени методи, които включва, за да привлече колкото се може повече потребители за този тип хладилници. Например, компанията AMANA се отличи, като предостави камера за съхранение на лекарства в тези хладилници. В този случай камерата може да се заключи. Хладилникът MAYTAG е оборудван с асансьорна полица. Чрез завъртане на вградения бутон можете да регулирате височината на рафта. В този случай действията се извършват само с една ръка.
Всички кошници, рафтове, както и странични са само с високо качество на изпълнение. В края на краищата такъв хладилник е предназначен за тежки товари. Също така, всеки рафт е снабден със страна, така че течността да не може да прелее през ръба. Всички рафтове могат да се регулират до необходимата височина. Някои модели хладилници Side-by-side са оборудвани с висящи кошници. Това са BOSCH, GENERAL ELECTRIC и много други. Хладилникът LG има рафт с овална форма. Там могат да се поставят в хоризонтално положение бутилки вино или шампанско. Моделите Electrolux имат дизайнерски рафтове, които са завършени с дърво.
Ако обърнете внимание на най-необичайните дизайнерски решения, тогава хладилникът ZigZag от MAYTAG заслужава внимание. Обемът му е 730 литра. Тук има много удобни контейнери. Рафтовете могат да бъдат направени както от стъкло, така и от тел. Освен това те задължително се регулират. Кошовете във вратите могат да се накланят. Разположени са и държачите за бутилки. Хладилното отделение и отделението за фризер на хладилника имат зигзагообразно отделяне.
С всички тези оригинални решения този модел е най-интересният и най-просторен от всички налични днес. Фризерното отделение е оборудвано с кошници, където можете да съхранявате доста големи храни. Осигурен е рафт за пица. Подемният рафт може да регулира височината си в отделението на хладилника. В кутиите на хладилника можете самостоятелно да регулирате необходимото ниво на влажност. Всеки хладилник има функция „ ваканция “. Това е минималният режим на работа, който ще бъде деактивиран при отваряне на вратата.

Рамо до рамо и комфорт
Рамо до рамо и комфорт
Рамо до рамо и комфорт
Рамо до рамо и комфорт Рамо до рамо и комфорт Рамо до рамо и комфортHome | Articles

November 28, 2022 03:42:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting