Раме уз раме и удобност

Рок уз бочни фрижидери могу садржати разне функције. То могу бити на пример: довод леда и хладне воде, комора са нултом свежином, систем без смрзавања, уграђени минибар, затварач врата. Ово није потпуна листа која се може уврстити у упоредне фрижидере. Сваки произвођач има своје методе које укључује како би привукао што већи број потрошача за ову врсту фрижидера. На пример, компанија АМАНА се истакла обезбеђивањем коморе за чување лекова у овим фрижидерима. У овом случају, камера се може закључати. МАИТАГ фрижидер је опремљен полицом за лифт. Окретањем уграђеног дугмета можете подесити висину полице. У овом случају се радње изводе само једном руком.
Све корпе, полице, као и бочне странице имају само висококвалитетне перформансе. На крају крајева, такав фрижидер је дизајниран за велика оптерећења. Такође, свака полица је опремљена бочном страном, тако да ниједна течност не може прелити преко ивице. Све полице могу се прилагодити потребној висини. Неки модели Сиде-би-сиде фрижидера опремљени су висећим корпама. То су БОСЦХ, ГЕНЕРАЛ ЕЛЕЦТРИЦ и многи други. ЛГ фрижидер има полицу овалног облика. Ту се могу поставити у водоравни положај боце вина или шампањца. Модели Елецтролук имају дизајнерске полице које су завршене дрветом.
Ако обратите пажњу на најнеобичнија дизајнерска решења, онда ЗигЗаг фрижидер компаније МАИТАГ заслужује пажњу. Његова запремина је 730 литара. Овде су врло згодни контејнери. Полице могу бити израђене и у стаклу и у жици. Штавише, они су нужно регулисани. Корпе на вратима се могу нагињати. Такође се налазе држачи за боце. Простор за фрижидер и замрзивач у фрижидеру имају цик-цак одвајање.
Са свим овим оригиналним решењима, овај модел је најзанимљивији и најпространији од свих доступних данас. Одељак за замрзавање опремљен је корпама у које можете сместити прилично велику храну. Обезбеђена је полица за пицу. Подизна полица може да подешава своју висину у одељку фрижидера. У кутијама фрижидера можете самостално подесити потребан ниво влажности. Сваки фрижидер има функцију „ одмор “. Ово је минимални режим рада који ће бити онемогућен када се врата отворе.

Раме уз раме и удобност
Раме уз раме и удобност
Раме уз раме и удобност
Раме уз раме и удобност Раме уз раме и удобност Раме уз раме и удобностHome | Articles

November 28, 2022 16:33:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting