Размери на хладилника

Домакинските уреди са неразделна част от живота ни. Начинът, по който го изберем правилно, ще определи експлоатационния му живот и нашите комфортни чувства от притежаването на тази техника. Една от най-важните техники в нашия дом е хладилникът. Преди да направите избор, трябва да знаете всички тънкости на вашия домашен асистент. Първоначално трябва да решите размерите и обемите му. Въз основа на тази функция, всички хладилници могат да бъдат разделени на четири групи. 1. Малки, както и доста компактни хладилници. Този хладилник може да бъде тесен или нисък. Най-често в такъв хладилник, ако има фризер, тогава той се намира в горната му част. Ако разгледаме външните размери на такива хладилници, те могат да варират. Височината му може да бъде от 85 см до 160 см. Ширината на този малък хладилник е 55 см. Стандартната дълбочина е 60 см.
2. Хладилници от европейски тип. Ширината и дълбочината на такива хладилници е 60 * 60 см. Но височината може да има показател, равен на 170-205 см. Ако разгледаме продуктите, произведени от европейски производители, можем да видим, че основната част от производството се състои от точно такива хладилници. Поради това потребителят започна да нарича този хладилник с подобно име. Фризерът на такъв домашен асистент най-често се намира в долната част.
3. Хладилникът е нисък, но широк и дълбок. Сред хората има и второ име за такъв хладилник " азиатски ". Този хладилник най-често има фризер в горната си част. Увеличените размери по ширина и дълбочина позволяват да има достатъчно големи обеми, въпреки факта, че външно хладилникът има ниска производителност. Ширината на такъв хладилник може да бъде 80 см. С тази ширина височината на хладилника ще бъде 170 см.
4. Хладилник двустранен (Side-by-Side). Фризерното отделение на такъв хладилник има странично разположение. Такъв хладилник има височина около 180 см. Дълбочината може да бъде от 60 до 80 см. Ширината на подобен образец достига 100 см.
При избора на хладилник е необходимо точно да си представите пространството, където ще се намира. Тук трябва да се вземе предвид не само мястото на хладилника, но и пространството, което ще бъде около него. Задължително е да разчитате, че вратата на хладилника ще се отвори. Ще има ли достъп до други елементи.

Размери на хладилника
Размери на хладилника
Размери на хладилника
Размери на хладилника Размери на хладилника Размери на хладилникаHome | Articles

December 3, 2022 18:41:40 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting