Проценка на заслугите при одлучувањето зошто ви е потребен iPod

Добри вести ги очекуваат сопствениците на iPhone телефони. Добро познатиот хакер Hotорџ Хотц наскоро ќе објави уште еден развој на настаните. Потсетиме дека порано тој беше тој кој измисли програми за jailbreak и отклучување на iPhone. Овие програми станаа толку популарни што се поставува прашањето: „ Зошто ни е потребен ipod? » Освен ако не ги користите.
Новата алатка што ја пишува Hotz ќе одговара на сите современи уреди како iPhone 3GS, iPad и iPod Touch 3.0. Сè уште нема единствена претпоставка за контролата над сите овие уреди. Неодамна објавените iPhone телефони, како и iPod Touch, се покажаа поотпорни на упаднат на стандардните алатки. Поради оваа причина, хакерите сè уште не можат да им обезбедат полноправно џеилбрејк.
Денес, сопствениците на iPhone 3GS, кои сепак решија да го направат jailbreak-от на најновиот фирмвер, ќе мора да го поврзат уредот со нивниот компјутер и потоа да го повторуваат jailbreak-от секогаш кога ќе се рестартира телефонот. Се поставува истото прашање: тогаш зошто ни е потребен ipod, кој постојано бара џеилбрејк. Верувајќи во зборовите на Хотц, решението е близу.
Вреди да се сфати зошто воопшто е потребен токму овој џеилбрејк?
Самиот поим jailbreak (од англиски. „Jailbreak“) значи постапка за jailbreak-от на фирмверот на одреден мобилен уред за понатамошно отворање на целосен пристап, што овозможува пристап до датотечниот систем на мобилниот. Оваа техника на хакирање ви овозможува да инсталирате секакви пиратски апликации на iPhone за неколку секунди. Но, ова е далеку од првата причина зошто jailbreak-от е толку популарен.
Апсолутно сите сопственици на телефони со џеилбрејк на него можат да инсталираат уникатни програми што не се достапни во продавницата на Apple. Бидејќи од развивачите на официјалните апликации за продавници се бара да се придржуваат до строгите упатства.
Едно време, iPhone стана технологија што го сврти нашиот свет наопаку, сега ова се случува на пазарот за кукли со високи чудовишта. Овие слатки и забавни играчки ги доловуваат срцата на многу деца. За тоа какви кукли со високи чудовишта може да прочитате на веб-страницата highdolls.ru.
Универзална апликација може да го претвори вашиот омилен телефон во лаптоп со достапна Интернет врска или да ви помогне да преземете какво било видео од мрежите за пребарување. Можно е да ги видите и промените скриените поставки на телефонот. По избор, можете да додадете неограничен број икони на Пристаништето или да го промените интерфејсот на попријатен. Дали списокот со функции е надополнет со функцијата за филтрирање на дојдовните повици? Всушност, списокот е бесконечен.

Проценка на заслугите при одлучувањето зошто ви е потребен iPod
Проценка на заслугите при одлучувањето зошто ви е потребен iPod
Проценка на заслугите при одлучувањето зошто ви е потребен iPod
Проценка на заслугите при одлучувањето зошто ви е потребен iPod Проценка на заслугите при одлучувањето зошто ви е потребен iPod Проценка на заслугите при одлучувањето зошто ви е потребен iPodHome | Articles

December 3, 2022 18:39:14 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting