Представљање паралелног фрижидера

Ако одаберете престиж, знајте да је то прилично скупо. Раме уз раме фрижидери су створени у Америци. Задатак ових фрижидера био је да задовоље потребе просечних породица у Америци, које поред одраслих имају и двоје деце. Овај фрижидер идеалан је избор за приватну кућу или викендицу. Може слободно сместити све залихе хране које се обнављају једном недељно. Сваки производ има своју климатску зону, у којој ће задржати сва своја хранљива својства и, што је важно, атрактиван изглед. Постоји много различитих кутија за различите производе. У случају да породица готово свакодневно купује намирнице, нема потребе да купује такав фрижидер. Ако у близини нема продавнице прехрамбених производа, онда је најбоље купити таквог кућног асистента.
Велики фрижидери, чија запремина достиже 800 литара, могу имати три врсте распореда:
1. Горњи носач. Овај тип претпоставља место замрзивача на врху фрижидера.
2. Доњи носач. Овакав распоред претпоставља да ће се одељак за замрзавање налазити на дну фрижидера. Ова врста је данас најпопуларнија.
3. Раме уз раме. У овом случају, камере су одвојене вертикално. Истовремено се повећава запремина сваког одељка. Уобичајено је да ову врсту фрижидера називамо „ америчким типом “ . Савремена Сиде-би-сиде верзија има велики запремински простор. Сви модерни уређаји за сервис нужно су укључени у овај фрижидер. Ово је, наравно, хлађење воде за пиће, као и стварање леда и ледених мрвица. Такође је предвиђено пречишћавање воде која долази. Може се укључити комора у којој је нула температуре, као и мини-бар.
Димензије раме уз раме са фрижидерима могу имати следеће показатеље: ширина је 80-120 цм, дубина - 69-76, висина фрижидера је 170-190 цм. Али постоје европски стандарди који подразумевају пуштање модела са дубином од 60 цм. Да бисте у градски стан унели такав фрижидер, потребно је да уклоните предња врата. Ако је предвиђено уграђивање овог помоћника, онда је најбоље размотрити опцију са дубином од 60 цм. Корисна запремина вам омогућава да у такав фрижидер сместите не само недељну количину производа, већ и месечну.

Представљање паралелног фрижидера
Представљање паралелног фрижидера
Представљање паралелног фрижидера
Представљање паралелног фрижидера Представљање паралелног фрижидера Представљање паралелног фрижидераHome | Articles

November 26, 2022 20:34:45 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting