Представяне на страничния хладилник

Ако изберете престиж, тогава знайте, че това е доста скъпо. Рамо до рамо хладилници са създадени в Америка. Задачата на тези хладилници беше да отговорят на нуждите на средностатистически семейства в Америка, които освен възрастни имат и две деца. Този хладилник е идеален избор за частна къща или вила. Той може свободно да побере всички хранителни запаси, които се попълват веднъж седмично. Всеки продукт има своя климатична зона, в която ще запази всичките си хранителни свойства и, което е важно, привлекателен външен вид. Има много различни кутии за различни продукти. В случай че семейството прави покупки на хранителни стоки почти всеки ден, тогава няма нужда да купувате такъв хладилник. Ако наблизо няма магазин за хранителни стоки, най-добре е да закупите такъв домашен асистент.
Големите хладилници, чийто обем достига 800 литра, могат да имат три вида оформление:
1. Горно монтиране. Този тип предполага местоположението на фризера в горната част на хладилника.
2. Долна стойка. Този тип подреждане предполага, че отделението за фризер ще бъде разположено в долната част на хладилника. Този тип е най-популярният днес.
3. Рамо до рамо. В този случай камерите са разделени вертикално. В същото време обемът на всяко отделение се увеличава. Прието е този тип хладилници да се наричат " американски тип " . Модерната Side-by-side версия има голям обем на съхранение. Всички съвременни сервизни устройства задължително са включени в този хладилник. Това, разбира се, е охлаждането на питейната вода, както и създаването на лед и ледени трохи. Предвижда се и пречистване на входящата вода. Може да се включи камера, в която има нулева температура, както и мини-бар.
Размерите на един до друг хладилници могат да имат следните показатели: ширина е 80-120 см, дълбочина - 69-76, височина на хладилника е 170-190 см. Но има европейски стандарти, които предполагат пускането на модел с дълбочина 60 см. За да внесете такъв хладилник в градски апартамент, трябва да премахнете входната врата. Ако се предвижда вграждането на този асистент, тогава най-добре е да се обмисли вариант с дълбочина 60 см. Полезният обем ви позволява да поставите в такъв хладилник не само седмичен обем продукти, но и месечен.

Представяне на страничния хладилник
Представяне на страничния хладилник
Представяне на страничния хладилник
Представяне на страничния хладилник Представяне на страничния хладилник Представяне на страничния хладилникHome | Articles

December 3, 2022 17:11:13 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting