Предности усисивача за канте за отпатке

Такав усисивач са центрифугалним чишћењем ваздуха привлачи купце широм света одсуством вреће у којој се скупља прашина. Такве вреће нема, а уместо ње је пластични контејнер. Такође се чисти од прашине, контејнер се такође може опрати, снага усисивача код овог приступа не опада када се контејнер напуни, већ остаје на једном високом нивоу током читавог чишћења. Имајте на уму једино да ће за чишћење контејнера бити потребно много више напора у поређењу са променом филтера у обичном. Усисавач за контејнере често има два нивоа филтрације:
• прљави ваздух, заједно са прашином, ковитла се захваљујући посебном дизајну, стварајући тако циклични проток. Смеће уз помоћ центрифугалне силе притиска се на зидове цеви у таквом усисивачу, од којег они губе брзину и остају у контејнеру за смеће. Тада ваздух сам пролази кроз мотор и филтере створене специјално за чишћење и враћа се у собу, 97% чист.
• ваздух са прашином шаље се у сам контејнер, где много брже губи брзину и остаје у њему. У овом случају, тежи отпад, често чак 97%, остаје на дну посуде. И мале честице прашине остају у вртлогу, који улази у филтер мотора, а затим у посебан филтер за фино чишћење.
Филтери за фино чишћење могу се назвати завршним чишћењем.
У многим модерним моделима, преносним усисивачима, произвођачи су обезбедили ХЕПА филтер, који је фини филтер, веома важан, сваки усисивач са контејнером треба да буде опремљен овим. Такав филтер је способан за пуно, наиме, да задржи мале честице до 0,3 микрона, а проценат задржаних честица не може да не задовољи и износи нешто више од 99%. У Европи се такви филтри често називају филтрима класе С. Такође, специјални антибактеријски филтери имају способност да убију многе врсте бактерија. Али оне врло мале честице које успеју да се провуку кроз све филтере и препреке на свом путу не могу да удовоље, за потпуну сигурност и максимално чишћење постоји још један хигијенски филтер. Влакна овог филтера напуњена су специјалном електростатиком која привлачи и најмање честице прашине. За људе који пате од алергија и још веће астме, потребно је узети усисивач са контејнером и додатним ХЕПА филтером, по могућности најмање 12.

Предности усисивача за канте за отпатке
Предности усисивача за канте за отпатке
Предности усисивача за канте за отпатке
Предности усисивача за канте за отпатке Предности усисивача за канте за отпатке Предности усисивача за канте за отпаткеHome | Articles

December 5, 2022 19:03:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting