Предности тосхиба ЛЕД телевизора у односу на њихове претходнике

Представљамо вам пажњу четрдесет шест инчни Тосхиба телевизор са ЛЦД екраном резолуције 1920 × 1080 и брзином освежавања од 200 Хз. Тосхиба не тежи да прати тренутни тренд ултра танких решења пуштањем својих ЛЕД телевизора, а матрично ЛЕД позадинско осветљење још увек заостаје. Власничко решење за распоред и независна контрола група ЛЕД позадинског осветљења омогућава вам да научите контраст невероватне дубине сенчењем одређених подручја слике. Ово позадинско осветљење издваја Тосхиба 46СВ685 од телевизора других компанија, решавајући типичан проблем контраста за ЛЕД телевизоре.
Изглед модела, назван „Дееп Лагоон“, традиционалан је за многе моделе телевизора компаније. Екран, уоквирен релативно широким оквиром са осветљеним логом компаније испод себе, поуздано покрива матрицу повећане дебљине стакла.
Богата задња плоча уређаја омогућава вам да на њу повежете различиту опрему за репродукцију видео записа. Садржи: три ХДМИ конектора (плус један с краја), РГБ улаз који вам омогућава да плочу користите као монитор рачунара, два СЦАРТ конектора, конекторе за повезивање локалне мреже и Интернета, као и данас популарне УСБ јединице . Овде се не занемарује могућност повезивања и застареле технологије - компонентни и С-видео конектори са одговарајућим аудио улазима.
Телевизори са Тосхиба ЛЕД-ом конфигурисани су помоћу једноставног, интуитивног интерфејса, менија. Овде бих желео да приметим унапред подешена подешавања слике „Куповина“ приказује врло светлу слику високог контраста и опцију „Почетна“ са мекшим подешавањима.
И још једна погодна карактеристика. Овај модел телевизора опремљен је технологијом Долби Волуме. Ово је функција за аутоматско одржавање истог нивоа јачине звука приликом промене канала или извора репродукције видео записа.
Тосхиба 46СВ685 достојан је представник распона цена од 4000 УСД. Можда је скуп, али предности модела су очигледне и вреди утрошеног новца.

Предности тосхиба ЛЕД телевизора у односу на њихове претходнике
Предности тосхиба ЛЕД телевизора у односу на њихове претходнике
Предности тосхиба ЛЕД телевизора у односу на њихове претходнике
Предности тосхиба ЛЕД телевизора у односу на њихове претходнике Предности тосхиба ЛЕД телевизора у односу на њихове претходнике Предности тосхиба ЛЕД телевизора у односу на њихове претходникеHome | Articles

December 2, 2022 02:33:52 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting