Предимства на LED телевизорите toshiba пред техните предшественици

Представяме на вашето внимание четиридесет и шест инчов телевизор Toshiba с LCD екран с резолюция 1920 × 1080 и честота на опресняване от 200 Hz. Toshiba не се стреми да следва текущата тенденция за ултратънки решения, като пусне своите LED телевизори, а матричната LED подсветка все още е назад. Патентованото решение за оформление и независим контрол на групите светодиоди с подсветка ви позволява да научите контраста на невероятната дълбочина чрез засенчване на определени области на изображението. Тази подсветка отличава Toshiba 46SV685 от телевизорите на други компании, решавайки типичния проблем с контраста за LED телевизорите.
Появата на модела, наречен "Deep Lagoon", е традиционна за много модели телевизори на компанията. Екранът, обрамчен от относително широка рамка със осветено фирмено лого под него, надеждно покрива матрицата с увеличена дебелина на стъклото.
Богатият заден панел на устройството ви позволява да свържете различно оборудване за възпроизвеждане на видео към него. Съдържа: три HDMI конектора (плюс един от края), RGB вход, който ви позволява да използвате панела като монитор на компютъра, два SCART конектора, конектори за свързване на локална мрежа и Интернет, както и USB устройства, популярни днес . Тук не се пренебрегва възможността за свързване и остаряла технология - компонентни и S-видео конектори със съответни аудио входове.
Телевизорите с Toshiba led са конфигурирани с помощта на лесен за използване, интуитивен интерфейс, меню. Тук бих искал да отбележа предварително зададените настройки на изображението "Магазин" показва много ярко изображение с висок контраст и опцията "Начало" с по-меки настройки.
И още една удобна функция. Този модел телевизор е оборудван с технологията Dolby Volume. Това е функция за автоматично поддържане на същото ниво на звука при смяна на канали или източници на възпроизвеждане на видео.
Toshiba 46SV685 е достоен представител на ценовия диапазон от $ 4000. Може би е скъпо, но предимствата на модела са очевидни и си струва изразходваните пари.

Предимства на LED телевизорите toshiba пред техните предшественици
Предимства на LED телевизорите toshiba пред техните предшественици
Предимства на LED телевизорите toshiba пред техните предшественици
Предимства на LED телевизорите toshiba пред техните предшественици Предимства на LED телевизорите toshiba пред техните предшественици Предимства на LED телевизорите toshiba пред техните предшественициHome | Articles

December 3, 2022 05:36:43 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting