Преглед на модел на iPhone 2g със спецификации

IPhone комуникаторите са доста популярни днес.Един от новите продукти е моделът iPhone 2G. Новата версия на този модел включва GPS навигация, поддръжка за 3D мрежи. Що се отнася до продажбите в Русия, обемът е приблизително 3 милиона.
По-конкретно за модела iPhone 2G. Този комуникатор има памет от 4 GB, има и версии с памет от 16 GB. Дисплеят е доста голям и е 3,5 инча с резолюция 320 х 480 пиксела. Интерфейсите са доста стандартни: Bluetooth, Wi-Fi, USB. Камерата е доста слаба и е 2 мегапиксела. Теглото на такъв телефон е 135 грама. Пакетният пакет на такъв телефон е доста стандартен.
Външният вид на iPhone 2G е доста стилен и привлекателен. Моделът използва доста разнообразни приспособления, което при използване дава допълнителен приятен ефект. Ефективността на тези комуникатори може да се каже, че е направена според най-новите иновативни стандарти.
Контролът се извършва с пръсти. тъй като стилусът в този модел не се използва и изобщо не работи. Екранът е доста голям и покрит със защитно стъкло, за да се избегнат неприятни драскотини. От лявата страна има един бутон, който действа за намаляване или увеличаване на силата на звука.
Iphone се счита за много престижен и скъп подарък, но ако искате да изненадате и да подарите на приятелката си оригинален подарък за рожден ден, тогава определено трябва да обърнете внимание на бижутата Pandora.
Операционната система на комуникатора се използва от Mac OS X, която се използва в последните разработки на Apple.
Приложенията по подразбиране в iPhone 2G са както следва:
Работейки в Интернет с пощенски ресурси от Yahoo, GMail, .mac и AOL, можете също да настроите всяка друга пощенска кутия. Браузърът Safari на iPhone със сигурност не е сменяемо нещо. Доста многофункционален и удобен за всеки потребител.
Аудио плейърът също е доста удобен и практичен. Възпроизвеждане от всеки фрагмент, разнообразни ефекти, както звукови, така и видео, много формати.
SMS е направено съвсем просто и може да се каже примитивно. Разработчиците решиха да не добавят иновации към това приложение.
Фотоалбумът може да се похвали с функциите си за гледане на изображения, направени с камерата, удобно слайдшоу.
Но камерата не е мощна, но има светкавица, автофокус и баланс на бяло и черно. Снимките са богати, ясни и с високо качество.
Резултатът е завладяващ и многофункционален комуникатор от APPLE.

Преглед на модел на iPhone 2g със спецификации
Преглед на модел на iPhone 2g със спецификации
Преглед на модел на iPhone 2g със спецификации
Преглед на модел на iPhone 2g със спецификации Преглед на модел на iPhone 2g със спецификации Преглед на модел на iPhone 2g със спецификацииHome | Articles

November 28, 2022 03:29:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting