Преглед на моделот iPhone 2g со спецификации

Комуникаторите на iPhone денес се доста популарни.Еден од новите производи е моделот iPhone 2G. Новата верзија на овој модел вклучува GPS навигација, поддршка за 3Д мрежи. Што се однесува до продажбата во Русија, обемот е приближно 3 милиони.
Поконкретно за моделот iPhone 2G. Овој комуникатор има меморија од 4 GB, има и верзии со меморија од 16 GB. Екранот е доста голем и е 3,5 инчи со резолуција од 320 х 480 пиксели. Интерфејсите се прилично стандардни: Bluetooth, Wi-Fi, USB. Камерата е прилично слаба и е 2 мегапиксели. Тежината на таков телефон е 135 грама. Пакетот пакет на таков телефон е прилично стандарден.
Изгледот на iPhone 2G е прилично стилски и привлечен. Моделот користи доста разновидни гаџети, што во употреба дава дополнителен пријатен ефект. Перформансите на овие комуникатори може да се каже дека се направени според најновите иновативни стандарди.
Контролата се спроведува со прстите. бидејќи игла во овој модел не се користи и воопшто не работи. Екранот е доста голем и покриен со заштитно стакло за да се избегнат непријатни гребнатини. На левата страна има единствено копче кое делува на намалување или зголемување на јачината на звукот.
Iphone се смета за многу престижен и скап подарок, но ако сакате да ја изненадите и да и дадете оригинален подарок на вашата девојка за роденден, тогаш дефинитивно треба да обрнете внимание на накитот Пандора.
Оперативниот систем на комуникаторот го користи Mac OS X, што се користи во најновите достигнувања на Apple.
Стандардните апликации во iPhone 2G се како што следува:
Работејќи на Интернет со ресурси за пошта од Yahoo, GMail, .mac и AOL, исто така можете да поставите кое било друго поштенско сандаче. Прелистувачот Safari на iPhone сигурно не е заменлива работа. Сосема мултифункционален и удобен за секој корисник.
Аудио плеерот е исто така прилично практичен и практичен. Репродукција од кој било фрагмент, различни ефекти, и звук и видео, многу формати.
СМС-пораката беше направена многу едноставно и може да се каже примитивно. Програмерите одлучија да не додаваат новини на оваа апликација.
Фото-албумот може да се пофали со своите функции на прегледување слики направени со камерата, што е погодно слајд шоу.
Но, камерата не е моќна, но има блиц, автофокус и рамнотежа на белата и црната боја. Фотографиите се богати, јасни и квалитетни.
Резултатот е привлечен и мултифункционален комуникатор од APPLE.

Преглед на моделот iPhone 2g со спецификации
Преглед на моделот iPhone 2g со спецификации
Преглед на моделот iPhone 2g со спецификации
Преглед на моделот iPhone 2g со спецификации Преглед на моделот iPhone 2g со спецификации Преглед на моделот iPhone 2g со спецификацииHome | Articles

November 28, 2022 17:40:58 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting