По чему се амерички фрижидери разликују од европских модела

Амерички фрижидери су фрижидер у којем су уобичајене коморе (фрижидер и замрзивач) смештене једна поред друге, у овом случају су ови фрижидери свеукупнији, имају двоја врата десно и лево једно од другог. Амерички фрижидери такође су опремљени системом НоФрост (овај систем избегава накупљање леда на зидовима у уобичајеном фрижидеру, накупљање мраза на храни и искључује могућност међусобног замрзавања хране). А по жељи се у ове фрижидере може уградити и мини-бар, што је згодно јер је опремљено посебним вратима на шаркама, а да бисте са њих узимали пиће или храну, фрижидер уопште није потребно отварати. Такође се могу уградити додатне лампе, ради бољег осветљења простора унутра.
Предности ове врсте фрижидера су једноставност употребе, стилски дизајн, уштеда енергије, нема потребе за одмрзавањем, као и разне додатне функције. Многи модели фрижидера израђени су од нерђајућег челика, што омогућава задржавање његовог „ тржишног “ изгледа много дуже него обично. Амерички фрижидер је врло простран, његова минимална запремина је 400 литара. Изузетна карактеристика овог фрижидера је способност регулисања температуре хлађења у једној од комора, а ако модел фрижидера заузима посебно место на вратима за хлађење пића, тамо можете подесити температуру нижу него у фрижидеру.
Неки амерички фрижидери имају коцку леда или систем коцкица леда за хлађење пића. Важно је да када су врата отворена или нису добро затворена, фрижидер вам сигнализира да их затворите, ово је врло погодна функција која помаже да се избегне улазак топлог ваздуха у фрижидер и његово загревање. А неки модели су опремљени функцијом подешавања висине полица, тако да фрижидер може да стане у различита флаширана пића или укупне посуде за храну.

По чему се амерички фрижидери разликују од европских модела
По чему се амерички фрижидери разликују од европских модела
По чему се амерички фрижидери разликују од европских модела
По чему се амерички фрижидери разликују од европских модела По чему се амерички фрижидери разликују од европских модела По чему се амерички фрижидери разликују од европских моделаHome | Articles

December 3, 2022 13:46:42 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting