По какво се различават американските хладилници от европейските модели

Американските хладилници са хладилник, в който обичайните камери (хладилник и фризер) са разположени една до друга, в този случай тези хладилници са по-цялостни, те имат две врати отдясно и отляво. Американските хладилници също са оборудвани със системата NoFrost (тази система избягва натрупването на лед по стените в конвенционален хладилник, натрупването на замръзване върху храната и изключва възможността за замръзване на храната помежду си). И при желание в тези хладилници може да се вгради мини-бар, което е удобно, тъй като е снабдено със специална шарнирна врата, а за да се вземат напитки или храна от нея, изобщо не е необходимо да отваряте хладилника. Могат да бъдат вградени и допълнителни лампи, за по-добро осветяване на пространството вътре.
Предимствата на този тип хладилници са лекота на използване, стилен дизайн, енергоспестяване, няма нужда да се размразява, както и различни допълнителни функции. Много модели хладилници са изработени от неръждаема стомана, което дава възможност да се запази неговият „ пазарен “ вид много по-дълго от обикновено. Американският хладилник е много просторен, минималният му обем е 400 литра. Забележителна характеристика на този хладилник е способността да регулира температурата на охлаждане в една от камерите и ако моделът на хладилника заема отделно място във вратите за охлаждане на напитки, можете да регулирате температурата там, по-ниска от тази в хладилника.
Някои американски хладилници имат система за кубче лед или кубче лед за охлаждане на напитки. Важно е, когато вратата е отворена или не е плътно затворена, хладилникът ви сигнализира да я затворите, това е много удобна функция, която помага да се избегне попадането на топъл въздух в хладилника и да се загрее. А някои модели са оборудвани с функция за регулиране на височината на рафтовете, така че хладилникът да може да побере различни бутилирани напитки или цялостни контейнери за храна.

По какво се различават американските хладилници от европейските модели
По какво се различават американските хладилници от европейските модели
По какво се различават американските хладилници от европейските модели
По какво се различават американските хладилници от европейските модели По какво се различават американските хладилници от европейските модели По какво се различават американските хладилници от европейските моделиHome | Articles

December 3, 2022 17:26:24 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting