Перални машини с директно задвижване LG

Кои са основните недостатъци на пералните машини? Шум, възпроизведен по време на пране и характерни вибрации. LG пусна и пусна на пазара перални машини, които използват технология за директно задвижване, за да отстранят тези недостатъци.
Принципът на такива перални машини е съвсем прост. Благодарение на гениалната идея за закрепване на двигателя директно към барабана за пране, електродвигателят предава въртящия си момент директно към ваната за пране. Дизайнът на директното задвижване няма четки и трансферен колан, така че машината е много по-тиха при работа. Поради съвпадението на осите на въртене на двигателя и барабана, нивото на вибрациите пада до почти нула.
Нов дизайн на ваната за пране е представен в пералните машини с директно задвижване. Релефът на повърхността на барабана е станал по-дълбок. Дупките в барабана са намалени, за да се намалят щетите по дрехите по време на процеса на пране. Прилагайки нов дизайн на барабана, е възможно да се увеличи обемът на пране и да се намали отрицателният механичен ефект върху тъканите на прането по време на цикъла на центрофугиране.
LG произвежда перални машини с директно задвижване. Моделите започват с най-простите устройства и завършват с най-функционално богатите.

Перални машини с директно задвижване LG
Перални машини с директно задвижване LG
Перални машини с директно задвижване LG
Перални машини с директно задвижване LG Перални машини с директно задвижване LG Перални машини с директно задвижване LGHome | Articles

December 5, 2022 20:24:15 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting