Перални машини на IFA - 2012

52-рото изложение за потребителска електроника в Берлин представи няколко оригинални модела перални машини.
Концернът Bosch-Siemens представи перални и сушилни машини Siemens iQ800. Характеристика на този модел е автоматичното дозиране на прах за пране или препарат, който се поставя в специален резервоар. Пълното му пълнене с препарат е предназначено за поне 20 измивания. Можете да управлявате машината както от нейното местоположение, така и отдалечено. Функцията i-Dos автоматично регулира количеството в зависимост от твърдостта на водата, степента на замърсяване, теглото на прането и дори вида плат. Това ще премахне често срещаната грешка на домакините - предозиране и прекомерно образуване на пяна.
Miele представи уникална машина. Вместо обичайните бутони и контроли на панела, има само един бутон. Включва или изключва машината. А машината се управлява от таблета, с помощта на който се избира и настройва програмата за измиване и допълнителни функции. Разработчиците планират серийно производство на такива машини, но засега това е само концепция.
Samsung се справи без сензации. Тя демонстрира само подобрени модели на технологията Eco Bubble, които вече са известни на съвременния потребител.

Перални машини на IFA - 2012
Перални машини на IFA - 2012
Перални машини на IFA - 2012
Перални машини на IFA - 2012 Перални машини на IFA - 2012 Перални машини на IFA - 2012Home | Articles

November 26, 2022 21:51:15 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting