Паралелно са Гаггенауом

Велики број потрошача, на основу животних услова, може приуштити само фрижидер европског типа. Али у данашње време има довољно оних станова који могу удобно да поставе фрижидер у америчком стилу у кухињи. Поред тога, такав фрижидер је уметничко дело које ће достојно поздравити све госте. Један од ових модела је фрижидер "раме уз раме", који производи компанија Гаггенау. СК 535 има класичан амерички стил перформанси. Ако погледате у овај фрижидер, можете пронаћи зону свежине која је намењена чувању меса и рибе. Постоје два одељка за хлађење пића. Маслац се мора чувати у посебно одређеном одељку. Складиштење зеленила и поврћа требало би да буде у два одељка. Могу да регулишу ниво влажности. Замрзивач је опремљен системом Но-Фрост. Корисна запремина овог фрижидера је 600 литара. Паралелни фрижидер може да чува храну цео месец. У овом случају, све хранљиве материје у храни имаће своје првобитне вредности. Одмрзавање у таквом фрижидеру није предвиђено због употребе система Но-Фрост.
Фрижидер има седам климатских зона. Температуре се могу подесити независно, у зависности од потребе. Фрижидер СК 535 је по својим карактеристикама прилично професионалан фрижидер. Намењен је свакој врсти производа са својим индикаторима температуре и влажности. Контролни систем у фрижидеру је електронски. Све је приказано на дисплеју у боји, помоћу којег можете извршити било какве промене у раду фрижидера. У било којој од комора можете подесити жељену температуру.
Узастопни фрижидер СК 535 може припремити воду за пиће и лед. За ово је предвиђен посебан уређај. Машина може истовремено да прими петсто коцкица припремљеног леда. Такође могу имати фрагментиран изглед. Такође је у уређају обезбеђен један и по литар ледене воде. Пре него што се охлади или смрзне, вода се подвргава неопходном пречишћавању од свих штетних нечистоћа. Овај модел се може произвести уградним у кухињски намештај или може имати самостојећи изглед.

Паралелно са Гаггенауом
Паралелно са Гаггенауом
Паралелно са Гаггенауом
Паралелно са Гаггенауом Паралелно са Гаггенауом Паралелно са ГаггенауомHome | Articles

November 27, 2022 04:34:39 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting