Оштри ЛЦД телевизори у поређењу са моделима других произвођача

Након тријумфалног уласка стереоскопских технологија на тржишта домаћих биоскопа, наступило је време тишине и вероватне поновне процене свог места. Али будимо искрени и приметимо да је појава 3Д-а довела до озбиљног скока у квалитету на телевизијским тржиштима. Програмери су почели да обраћају више пажње на висококвалитетну слику, посебно на засићене сцене кретања, јер у ствари примећују највећи број артефаката приликом гледања 3Д филмова.
Такође, сама ЛЦД матрица није стајала по страни. У овом прегледу представићемо вам нови ЛЦД телевизор Схарп ЛЦ-40ЛЕ830РУ.
При развоју овог модела ЛЦД телевизора, дизајнери су одлучили да задрже традиционални изглед кућишта. Класична силуета новине изведена је у строгој шеми боја црног лака. Мали оквир око ЛЦД матрице, величине само 1 инч, визуелно проширује границе приказивања, омогућавајући јунацима филма, као да су ушли у хол. Поред доброг квалитета слике, Схарпов 3Д ЛЦД телевизор има и високо развијене мултимедијалне могућности.
Експертиза
Мени подешавања Схарп ЛЦД телевизора направљен је у познатом корпоративном стилу. Навигација је прикладна и једноставна, ГУИ локализација без грешака.
Добар квалитет фабричких подешавања уређаја омогућава му да слободно приказује слике, без додатних подешавања.
Видљивост са одличном осветљеношћу и тачношћу боја. Чак и код наочара са затварачем, осветљеност слике је сасвим оптимална, текстура је јасно разрађена, захваљујући чему слика постаје врло обимна и реалистична.
Чак и са типичном резолуцијом ЛЦД телевизора, снимци изгледају врло импресивно. Чиста и дубока црна боја на екрану у савршеном је складу са сјајним детаљима и текстурним позадинама. Приказивање динамичних сцена у квалитету без икаквих претензија, чак и на брзој темпи панораме нема за шта да се прилепите.
Ако пређете у ХД формат, слика ће бити додата са детаљима, а позадина ће бити јасна, што ће додати додатни волумен видео секвенци. Процесор ће изврсно обавити посао претварања видео записа у стереоскопски формат, а филм ће постати још спектакуларнији.
Пут звука у 3Д режиму ради савршено, прилагођавајући поставке, добијате врло добар звук са великом аутентичношћу догађаја који се одвијају на екрану. Уграђени субвоофер веома добро приказује звукове.
Оштар ЛЦД телевизор носи посао са плусом. Видљивост на екрану изгледа готово савршено.

Оштри ЛЦД телевизори у поређењу са моделима других произвођача
Оштри ЛЦД телевизори у поређењу са моделима других произвођача
Оштри ЛЦД телевизори у поређењу са моделима других произвођача
Оштри ЛЦД телевизори у поређењу са моделима других произвођача Оштри ЛЦД телевизори у поређењу са моделима других произвођача Оштри ЛЦД телевизори у поређењу са моделима других произвођачаHome | Articles

November 29, 2022 13:26:33 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting