Оценка на достойнствата при вземане на решение защо имате нужда от iPod

Добрите новини очакват собствениците на телефони iPhone. Известният хакер Джордж Хотц скоро ще пусне друга разработка. Спомнете си, че по-рано той изобрети програми за джейлбрейк и отключване на iPhone. Тези програми станаха толкова популярни, че възниква въпросът: „ Защо се нуждаем от ipod? » Освен ако не ги използвате.
Новата помощна програма, която Hotz пише, ще отговаря на всички съвременни устройства като iPhone 3GS, iPad и iPod Touch 3.0. Все още няма нито едно предположение за контрола върху всички тези устройства. Наскоро пуснатите iPhones, както и iPod Touch, се оказаха по-устойчиви на фалшифициране със стандартни инструменти. Поради тази причина хакерите все още не могат да им осигурят пълноценен джейлбрейк.
Днес собствениците на iPhone 3GS, които въпреки това решиха да затворят най-новия си фърмуер, ще трябва да свържат устройството към компютъра си и след това да повторят джейлбрейка всеки път, когато телефонът се рестартира. Възниква същият въпрос: тогава защо се нуждаем от ipod, който постоянно изисква джейлбрейк. Повярвайки на думите на Hotz, решението е близо.
Струва си да разберем защо изобщо е необходим този много джейлбрейк?
Самият термин jailbreak (от англ. "Jailbreak") означава процедурата за джейлбрейк на фърмуера на определено мобилно устройство, за да се отвори допълнително пълен достъп, което прави възможно достъпа до файловата система на мобилния телефон. Тази техника на хакване ви позволява да инсталирате всякакви пиратски приложения на iPhone за секунди. Но това далеч не е първата причина, поради която джейлбрейкът е толкова популярен.
Абсолютно всички собственици на телефони с джейлбрейк върху него могат да инсталират уникални програми, които не се предлагат в магазина на Apple. Тъй като разработчиците на официалните приложения за магазини са длъжни да се придържат към строги насоки.
По едно време iPhone се превърна в технология, която преобърна света ни, сега това се случва на пазара за чудовищни ​​кукли. Тези сладки и забавни играчки завладяват сърцата на много деца. Можете да прочетете за това какви чудовищни ​​кукли са на уебсайта highdolls.ru.
Универсалното приложение може да превърне любимия ви телефон в лаптоп с достъпна интернет връзка или да ви помогне да изтеглите видеоклипове от мрежите за търсене. Възможно е да видите и промените скритите настройки на телефона. По желание можете да добавите неограничен брой икони към Dock или да промените интерфейса на по-приятен. Списъкът с функции допълва ли се с функцията за филтриране на входящи повиквания? Всъщност списъкът е безкраен.

Оценка на достойнствата при вземане на решение защо имате нужда от iPod
Оценка на достойнствата при вземане на решение защо имате нужда от iPod
Оценка на достойнствата при вземане на решение защо имате нужда от iPod
Оценка на достойнствата при вземане на решение защо имате нужда от iPod Оценка на достойнствата при вземане на решение защо имате нужда от iPod Оценка на достойнствата при вземане на решение защо имате нужда от iPodHome | Articles

December 5, 2022 04:08:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting