Оцена заслуга при одлучивању зашто вам је потребан иПод

Добре вести очекују власнике иПхоне телефона. Познати хакер Георге Хотз ускоро ће објавити још један развој. Подсетимо се да је раније он био тај који је измислио програме за јаилбреак и иПхоне откључавање. Ови програми су постали толико популарни да се поставља питање: „ Зашто нам треба иПод? » Осим ако их не користите.
Нови услужни програм који Хотз напише одговарат ће свим модерним уређајима као што су иПхоне 3ГС, иПад и иПод Тоуцх 3.0. О контроли свих ових уређаја још увек нема ни једне претпоставке. Недавно објављени иПхоне-и, као и иПод Тоуцх, показали су се отпорнијим на неовлашћено коришћење стандардних алата. Из тог разлога, хакери им још не могу пружити пуноправни јаилбреак.
Данас ће власници иПхонеа 3ГС, који су упркос томе одлучили да изврше јаилбреак свог најновијег фирмвера, морати да повежу уређај са својим рачунаром, а затим да понове јаилбреак сваки пут када се телефон поново покрене. Поставља се исто питање: зашто нам онда треба ипод, који непрестано захтева јаилбреак. Верујући Хотцовим речима, решење је близу.
Вриједно је схватити зашто је баш овај бијег из затвора уопште потребан?
Сам израз јаилбреак (од енглеског „Јаилбреак“) значи поступак за јаилбреак фирмваре-а одређеног мобилног уређаја како би се даље отворио пуни приступ, што омогућава приступ систему датотека мобилног уређаја. Ова техника хаковања омогућава вам да у неколико секунди инсталирате све врсте пиратских апликација на иПхоне. Али ово је далеко од првог разлога зашто је јаилбреак толико популаран.
Апсолутно сви власници телефона са јаилбреак-ом на њему могу да инсталирају јединствене програме који нису доступни у Аппле продавници. Зато што су програмери званичних апликација продавница дужни да се придржавају строгих смерница.
Једно време је иПхоне постао технологија која је преокренула наш свет, а сада се то дешава на тржишту за лутке чудовишне високе. Ове слатке и забавне играчке плене срца многих деце. О томе какве су чудовишне лутке можете прочитати на веб локацији хигхдоллс.ру.
Универзална апликација може ваш омиљени телефон претворити у лаптоп са приступачном Интернет везом или вам помоћи да преузмете било који видео са претраживачких мрежа. Могуће је видети и променити скривена подешавања телефона. По жељи можете додати неограничен број икона на Доцк или променити интерфејс у ​​пријатнији. Да ли је листа функција допуњена функцијом филтрирања долазних позива? У ствари, листа је бескрајна.

Оцена заслуга при одлучивању зашто вам је потребан иПод
Оцена заслуга при одлучивању зашто вам је потребан иПод
Оцена заслуга при одлучивању зашто вам је потребан иПод
Оцена заслуга при одлучивању зашто вам је потребан иПод Оцена заслуга при одлучивању зашто вам је потребан иПод Оцена заслуга при одлучивању зашто вам је потребан иПодHome | Articles

December 5, 2022 04:29:13 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting