Отмени фрижидери

Да би смањиле производне трошкове, неке америчке фирме користе рељефни текстурни челик у производњи врата хладњака. То омогућава фрижидеру не само да буде уметнички атрактиван, већ и да сакрије површинске недостатке и да му скупљи изглед. Коришћење текстурног лима омогућило је да америчким фирмама знатно смање производне недостатке у фарбању.
Аналог текстурног челичног лима (или траке) у Европи је јефтинија облога од уобичајеног челичног лима. Најчешћи обрасци су дрво и нерђајући челик. Поред таквог фрижидера морају нужно бити исти достојни остали кућни апарати. Домаћице, које су се на сопственом искуству увериле колико је то згодно и практично, ни на који начин не желе да се врате у плинске пећи.
Фрижидери са уметничким сликањем одмах их разликују од осталих модела. У овом случају, цртеж може бити шаблон на филмском премазу или ручно израђен на захтев купца. Свака земља произвођач има свој сет типичних матрица које одражавају националне карактеристике. У производњи ексклузивних модела фрижидера користи се ручно осликана уметност. Уметничке композиције се по правилу креирају на рачунару. Домаћи произвођач је овде морао да напусти производњу таквих модела због ограничене потражње. За појединачне поруџбине креира се ауторско дело које нема аналоге. Уз помоћ ваздушне четке, уобичајени фрижидер може се претворити у право уметничко дело. Модерне ваздушне четке омогућавају вам рад са неколико боја одједном, пружајући готово фотографски квалитет.
За купце који преферирају честе промене у уређењу кухиње, развијени су фрижидери са заменљивим украсним плочама на вратима.
Неки необични фрижидери имају не само оригиналне боје, већ и облике. Необични су овде предлози јапанских и кинеских компанија које нуде дечије фрижидере у облику животиња. Поред живописних цртежа, такви модели имају уграђени електронски календар и будилник са ЛЦД дисплејем инсталираним на вратима. Кад се фрижидер отвори, огласиће се мелодија.
Најскупљи фрижидери израђени су од нерђајућег челика. Најскупљи дизајн за фрижидере са огледалним вратима. Поред тога, то су, наравно, модели обложени драгим камењем.

Отмени фрижидери
Отмени фрижидери
Отмени фрижидери
Отмени фрижидери Отмени фрижидери Отмени фрижидериHome | Articles

November 26, 2022 21:12:57 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting