Остри LCD телевизори в сравнение с моделите на други производители

След триумфалното навлизане на стереоскопичните технологии на пазарите на домашно кино настъпи време на известно мълчание и вероятно преоценка на мястото му. Но нека бъдем честни и да отбележим, че появата на 3D доведе до сериозен скок в качеството на телевизионните пазари. Разработчиците започнаха да обръщат повече внимание на висококачественото изображение, особено на наситените сцени с движение, защото всъщност те забелязват най-голям брой артефакти при гледане на 3D филми.
Също така самата LCD матрица не остана настрана. В този преглед ще ви запознаем с новия 3D LCD телевизор Sharp LC-40LE830RU.
При разработването на този модел LCD телевизор, дизайнерите решиха да запазят традиционния външен вид на корпуса. Класическият силует на новостта е изпълнен в строга цветова схема на черен лак. Малка рамка около LCD матрицата, с размер само 1 инч, визуално разширява границите на дисплея, позволявайки на героите от филма да влязат в залата. В допълнение към доброто качество на картината, 3D LCD телевизорът на Sharp има и силно развити мултимедийни възможности.
Експертиза
Менюто за настройки на Sharp LCD TV е направено в добре познат корпоративен стил. Навигацията е удобна и проста, локализирането на GUI без грешки.
Доброто качество на фабричните настройки на устройството му позволява да показва снимки свободно, без допълнителни настройки.
Видимост с отлична яркост и точност на цветовете. Дори и с очила с капак, яркостта на изображението е доста оптимална, текстурата е ясно изработена, благодарение на което картината става много обемна и реалистична.
Дори и с типична разделителна способност на LCD телевизора, кадрите изглеждат много впечатляващи. Чистите и дълбоки черни цветове на екрана са в перфектна хармония със страхотните детайли и текстурирани фонове. Показването на динамични сцени в качество без никакви претенции, дори и при бърза панорама няма за какво да се придържаме.
Ако преминете към HD формат, картината ще бъде добавена с подробности и фонът ще бъде ясен, което ще добави допълнителен обем към видео последователността. Процесорът ще се справи отлично с преобразуването на видеоклипове в стереоскопичен формат и филмът ще стане още по-зрелищен.
Пътят на звука в 3D режим работи перфектно, регулирайки настройките, получавате много добър звук с голяма автентичност на събитията, които се случват на екрана. Вграденият субуфер показва звуци много добре.
Sharp LCD телевизор се справя с работата с плюс. Екранната видимост изглежда почти перфектно.

Остри LCD телевизори в сравнение с моделите на други производители
Остри LCD телевизори в сравнение с моделите на други производители
Остри LCD телевизори в сравнение с моделите на други производители
Остри LCD телевизори в сравнение с моделите на други производители Остри LCD телевизори в сравнение с моделите на други производители Остри LCD телевизори в сравнение с моделите на други производителиHome | Articles

November 28, 2022 04:38:04 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting