Основни характеристики на LED телевизорите

Основната и основна разлика между LED телевизора и телевизора с течни кристали е само в начина, по който матрицата е подсветка. LCD устройствата използват флуоресцентни лампи, LED телевизорите използват LED.
LED телевизорът може да възпроизвежда цветовете по-точно от LCD телевизора. Реалността на изображението се увеличава, става по-естествена. Опциите на дисплея за яркост и контраст също са се подобрили. Достатъчно е да разгледате гамата от устройства от този тип, представени на страниците http://foxmart.ua/led-televizory.html, за да забележите значително намаляване на дебелината на екрана. В комбинация с 40% намаление на разходите за енергия, предимствата на LED телевизорите са ясни.
Предлагат се модели с различни видове подсветка: странична и задна. Първият се характеризира с поставянето на светодиоди надлъжно спрямо екрана, поради което устройството става ултра тънко. В телевизорите с подсветка диодите са инсталирани зад екрана, което кара светлината да пада равномерно. Такива устройства имат отличен контраст, черното изглежда по-добре, но екранът „ става по-дебел “.
Използват се различни опции за монтаж на LED телевизори: наклонени, картинни или въртящи се. Диагоналът на LED телевизорите обикновено е 16-60 инча, така че няма да е трудно да се намери устройство в стая с всякаква площ. Капакът на екрана може да бъде матов или гланцов. Някои LED телевизори имат 3D функция, но струват съответно. Качеството на изображението също зависи от скоростта на сканиране. Ако е 60, понякога картината може да е размазана, размазана. За предпочитане е този параметър да е по-голям от 100.
Свързвайки покупката си, веднага ще забележите качеството на изображението. Той е с порядък по-висок от този при LCD телевизорите. Повярвайте ми, LED телевизорите оправдават финансовата инвестиция, освен висококачествени изображения, те имат и стилен дизайн и са достойни за украса на всеки хол.

Основни характеристики на LED телевизорите
Основни характеристики на LED телевизорите
Основни характеристики на LED телевизорите
Основни характеристики на LED телевизорите Основни характеристики на LED телевизорите Основни характеристики на LED телевизоритеHome | Articles

December 5, 2022 18:48:04 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting