Основна лента

Основната лента е целосен немодулиран телевизиски сигнал што ги вклучува сите компоненти на сигналот за слика и аудио под-носителите модулирани со аудио сигнали. Неговата ширина на спектарот зависи од стандардот на преносот и не надминува 10 MHz.

Основна лента
Основна лента
Основна лента
Основна лента Основна лента Основна лентаHome | Articles

July 7, 2022 10:40:44 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting