Облик замрзивача

Замрзивач у стилу ормана може бити висок до два метра. Штавише, његова ширина је 60 цм. Као што видите, не заузима велику количину простора у соби. Његова корисна запремина достиже скоро 300 литара. Стога овај замрзивач може истовремено да ускладишти пуно хране. Кабинет је опремљен са неколико нивоа. То могу бити полице са вратима и ладицама на извлачење. Модели из Шведске такође су опремљени послужавницима у којима поврће, бобице и воће морају бити замрзнути. Током смрзавања, они се не смрзавају једни другима. Замрзивачи у облику ивичњака најбоље се комбинују са кухињским намештајем. Такав замрзивач лако се може поставити испод било које радне површине у кухињи (на пример, радна плоча). Овај замрзивач нема велику запремину, као ни до четири фиоке.
Замрзивач - сандук је направљен у облику бакином сандуку. Отварају се и имају издужени облик. Велике порције рибе и меса најбоље је чувати у сличном замрзивачу. Корисна запремина таквог замрзивача може премашити запремину замрзивача у ормару. Што се тиче спољних димензија таквих гиганата, они могу бити једнаки 850 * 1560 * 600 цм.Такво чудо тешко да ће се уклопити у стандардна врата. Сличан замрзивач може се поставити на лођу.
Па чак и ако температура околине достигне +40 степени, храна ће бити у најбољем стању. Мане таквог замрзивача укључују чињеницу да су сви производи тамо нагомилани у једну велику гомилу. Када вадите потребно, треба да се потрудите, а да све остало преврнете. Али постоје и мале висеће корпе у којима можете чувати запаковане производе.
Наравно, такви лари су прилично корисни и у погледу корисне запремине и у погледу електричне енергије. Али међу домаћицама такве шкриње нису добиле дужно поштовање, јер се не могу сместити у стандардну малу кухињу. Поред тога, морате размислити о томе да врата хладњака треба отворити, а то ће захтевати и додатни простор.

Облик замрзивача
Облик замрзивача
Облик замрзивача
Облик замрзивача Облик замрзивача Облик замрзивачаHome | Articles

November 28, 2022 16:58:17 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting