Нов iPad 2 64gb Бяла таблетка

Компанията Apple приятно ни изненадва и ни радва със своите многобройни и висококачествени продукти, активно използващи съвременни технологии.
Моделът iPad 2 64GB White, който се продава през 2011 г. през пролетта, привлече вниманието, таблетният компютър запази всички предимства на първите поколения, но в същото време разработчиците инвестираха в него нови разработки, като същевременно актуализираха интерфейса както добре. Новият модел е с модерен и стилен дизайн, снежнобял цвят, подобрен е, а самото тяло е много леко и тънко, което е много приятно за държане.Таблетът има две камери, с които можете да правите снимки и видео, което е много удобно. Apple iPad 2 64GB White е оборудван с мощен двуядрен процесор. С помощта на HDMI устройство е възможно да се използва както като компютър, така и като телевизор, докато производителността на таблета не е пострадала, а напротив значително се е подобрила. Енергийният носител на таблета е литиева батерия с капацитет 25 вата на час, с десетчасова работоспособност, зареждането се извършва с помощта на кабел от мрежа с адаптер и чрез USB от компютър. Безопасна работна температура, 0 до 35 ° C, влажност 5 до 95%.
Както винаги, Apple не е забравила за опазването на околната среда, този модел също не е изключение, намалявайки отрицателното си въздействие, корпусът е изработен от алуминий и стъкло, които могат да се рециклират, LED екранът не съдържа живак и арсен,
също не съдържа бромирани забавители на горенето.
iPad 2 64GB Wi-Fi 3G поддържа повече от 40 езика и повече от 20 речника, много голям шрифт, оборудван с: функции „ Бяло на черно “, гласови указания на интерфейса VoiceOver и др.
Въпреки своята тънкост, приспособлението работи независимо за не по-малко време. Таблетката издържа поне 11 часа с добро натоварване. До 6 часа можете да гледате филми непрекъснато, а звукът на продукта е просто перфектен.
Таблетният компютър е наистина незаменимо нещо в живота на съвременния човек. В крайна сметка сега дори покупките на стоки се извършват онлайн. Търсите да закупите спортни обувки? Намерете в интернет официалния онлайн магазин на adidas с доставка в цяла Русия, направете поръчка и след известно време опитайте нови маратонки.

Нов iPad 2 64gb Бяла таблетка
Нов iPad 2 64gb Бяла таблетка
Нов iPad 2 64gb Бяла таблетка
Нов iPad 2 64gb Бяла таблетка Нов iPad 2 64gb Бяла таблетка Нов iPad 2 64gb Бяла таблеткаHome | Articles

December 3, 2022 05:26:57 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting