Нови фрижидери Индесит

Нови хладњаци Индесит су флексибилног дизајна. Врата расхладних и замрзивачких комора су у облику таласа. Захваљујући томе, фрижидер поприма потпуно нову, занимљиву, дизајнерску форму. Унутрашњост фрижидера је мултифункционална и естетска. Многи унутрашњи елементи фрижидера могу се прилагодити. На пример, ако је потребно, овде можете поставити боце, као и производе било које величине. За контролу свежине производа намењен је шљунчани ефекат који се испоручује са свим полицама и контејнерима. На горњој плочи фрижидера налази се контролни центар за фрижидер. Овде су прикупљени сви потребни тастери и прекидачи функција. Овај аранжман је прилично погодан за подешавање жељене температуре у одељцима фрижидера и замрзивача.
Фрижидер Индесит припада новом типу фрижидера класе А. Троши минималну количину електричне енергије и доприноси загађењу животне средине у минималним количинама. Систем аутоматског одмрзавања, као и могућност брзог замрзавања, чине употребу фрижидера најприкладнијом. Функција СУППЕР ФРЕЕЗЕ дизајнирана је за врло брз процес замрзавања жељених производа.
Овај фрижидер има најнижи ниво буке од свих фрижидера на тржишту данас. Уграђена лименка за уље намењена је складиштењу уља. Ако је потребно, може се трансформисати у даску за резање. Контејнер за одмрзавање дизајниран је за уштеду енергије. Будући да је овде, месо одаје хладноћу у ову комору, док се укупна потрошња енергије смањује.
За чување јаја у овом моделу постоји постоље у које може стати до 30 јаја. Ова функција вам омогућава да купите још овог производа. Одељак за фрижидер има посуду у којој храна може остати свежа двоструко дуже. Ваздух непрестано циркулише у овом одељку.
Овај контејнер припада флексибилним типовима. То значи да се може преместити на било које место у одељку фрижидера. Ако овај контејнер није потребан, онда га можете извадити из фрижидера до следеће потребе. На плочи врата су калупи за лед. Ова локација калупа за лед омогућава додатни простор унутар коморе.

Нови фрижидери Индесит
Нови фрижидери Индесит
Нови фрижидери Индесит
Нови фрижидери Индесит Нови фрижидери Индесит Нови фрижидери ИндеситHome | Articles

November 28, 2022 04:15:22 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting