Нови хладилници Indesit

Новите хладилници Indesit са гъвкави по дизайн. Вратите на хладилните и замразяващите камери са с форма на вълна. Благодарение на това хладилникът придобива изцяло нова, интересна, дизайнерска форма. Интериорът на хладилника е многофункционален и естетичен. Много вътрешни елементи на хладилника могат да се регулират. Например, ако е необходимо, можете да поставите бутилки тук, както и продукти от всякакъв размер. За контрол на свежестта на продуктите е предназначен камъчестият ефект, който се доставя с всички рафтове и контейнери. Горният панел на хладилника има център за управление на хладилника. Всички необходими бутони и функционални превключватели са събрани тук. Тази подредба е доста удобна за задаване на желаната температура в отделенията на хладилника и фризера.
Хладилникът Indesit принадлежи към нов тип хладилници от клас А. Той консумира минимално количество електричество и допринася за замърсяването на околната среда в минимални количества. Системата за автоматично размразяване, както и възможността за бързо замразяване, правят използването на хладилника най-удобно. Функцията SUPPER FREEZE е предназначена за много бърз процес на замразяване на желаните продукти.
Този хладилник има най-ниското ниво на шум от всички хладилници на пазара днес. Вградената кутия за масло е предназначена за съхранение на масло. Ако е необходимо, той може да се трансформира в дъска за рязане. Контейнерът за размразяване е проектиран да пести енергия. Докато е тук, месото отделя студ в тази камера, докато общата консумация на енергия намалява.
За съхранение на яйца в този модел има стойка, която може да побере до 30 яйца. Тази функция ви позволява да закупите повече от този продукт. Хладилното отделение има контейнер, в който храната може да остане свежа за два пъти по-дълго. Въздухът циркулира в това отделение постоянно.
Този контейнер принадлежи към гъвкави типове. Това означава, че може да се премести на всяко място в хладилното отделение. Ако този контейнер не е необходим, той може да бъде изваден от хладилника до следващата нужда. В панела на вратата има форми за лед. Това разположение на ледените форми позволява допълнително пространство вътре в камерата.

Нови хладилници Indesit
Нови хладилници Indesit
Нови хладилници Indesit
Нови хладилници Indesit Нови хладилници Indesit Нови хладилници IndesitHome | Articles

December 3, 2022 18:50:40 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting