Нови ладилници Индезит

Новите фрижидери Indesit се флексибилни во дизајнот. Вратите на ладилните и замрзнувачките комори се во форма на бран. Благодарение на ова, фрижидерот добива сосема нова, интересна, дизајнерска форма. Внатрешноста на фрижидерот е мултифункционална и естетска. Многу внатрешни елементи на фрижидерот можат да се прилагодат. На пример, доколку е потребно, тука можете да поставите шишиња, како и производи од која било големина. За контрола на свежината на производите, наменет е камчестиот ефект, кој се испорачува со сите полици и контејнери. Горниот панел на ладилникот има центар за контрола на фрижидерот. Тука се собрани сите потребни копчиња и функционални прекинувачи. Овој аранжман е прилично погоден за поставување на посакуваната температура во одделите за фрижидер и замрзнувач.
Фрижидерот Индезит припаѓа на нов вид фрижидери од класа А.Тој троши минимална количина електрична енергија и придонесува за загадување на животната средина во минимални количини. Системот за автоматско одмрзнување, како и можноста за брзо замрзнување, го прават користењето на ладилникот најзгодно. Функцијата SUPPER FORZE е дизајнирана за многу брз процес на замрзнување на посакуваните производи.
Овој фрижидер има најниско ниво на бучава од сите фрижидери на пазарот денес. Вградена конзерва за масло е наменета за складирање на нафта. Доколку е потребно, може да се трансформира во табла за сечење. Контејнерот за одмрзнување е дизајниран да заштедува енергија. Да се ​​биде тука, месото cold дава студ на оваа комора, додека вкупната потрошувачка на енергија е намалена.
За складирање на јајца во овој модел, има штанд што може да собере до 30 јајца. Оваа одлика ви овозможува да купите повеќе од овој производ. Преградата за ладилник има контејнер во кој храната може да остане свежа двојно подолго. Во овој оддел воздухот циркулира постојано.
Овој контејнер припаѓа на флексибилни типови. Ова значи дека може да се премести на која било локација во одделот за ладилник. Ако овој контејнер не е потребен, тогаш може да се извади од фрижидерот до следната потреба. Во панелот на вратата има калапи за мраз. Оваа локација на калапите за мраз овозможува дополнителен простор во внатрешноста на комората.

Нови ладилници Индезит
Нови ладилници Индезит
Нови ладилници Индезит
Нови ладилници Индезит Нови ладилници Индезит Нови ладилници ИндезитHome | Articles

November 28, 2022 04:49:36 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting